lørdag den 26. februar 2011

Miniæsker m/ søde overraskelser

Uanset om man læser andres blog, tager på Scrap'n Dream eller SAM, så er det en kæmpe kilde til inspiration, kopiering og glæde. På Scrap'n Dream så jeg disse små æske lavet af Piabau og blev totalt forelsket i dem. Pia havde lavet dem med Ferrero Roche chokolade i, men jeg tænkte, at påsken kommer snart, så hvorfor ikke lave et ovalt hul i indsatsen i stedet og så bruge dem til påskeæg. Da jeg først kom i gang havde jeg bare lyst til at lave flere.

Til den første brugte jeg noget af mit nyindkøbte "Blåbærspaj" papir fra FIKA. Elsker det papir.


Til den brune brugte jeg papir fra Vivi Gade samt et mini clear stempel med thekande og kop, som jeg stemplede med en satin sværte og skar ud. Til den rosa, brugte jeg en lille rest jeg havde liggende. Kan ikke lige huske hvad den hedder.Da jeg også havde købt nogle lidt større påskeæg, måtte jeg lige lægge lidt til målene på den lille æske. De små måler 6 x 4 cm. og den store lavede jeg i 10 x 6 cm. Igen med det skønne papir fra FIKA.
Bare for at man lige kan se forskellen i størrelsen. Inde imellem mulberry roserne, limede jeg nogle små mørkeblå træperler på der skulle gøre det ud for blåbær. Synes selv rigtig godt om resultatet. Den grønne gren er en Sizzix die og så er blondekanterne punchet med min ynglings MS punch-around.the-corner sæt.


Den store æske forærede jeg fredag til min kollega og meget gode veninde Rachel. Hun er højgravid og havde lige fortalt mig, at hun var faldet hjemme i gangen om natten da hun skulle en tur på det lille hus. 20 min. senere falder hun over sine egen ben nede i vores spisesal og slår igen sit knæ voldsomt og må have is på. Jeg syntes hun trængte til en lille opmuntring og da hun er så glad for chokolade, skulle hun da have den med det store påskeæg. Var det ikke for hende, var jeg nemlig aldrig kommet i gang med denne skønne hobby. Tak søde Rachel ;o)

5 kommentarer:

 1. Hej Lone... sikke søde æsker og smart at bruge dem til chokoladeæg... og tusind tak for alle dine søde kommentarer og roser.. Knuzz

  SvarSlet
 2. Det skulle findes nogle flere af din slags <3

  Næste gang vi ses, så skal jeg lige have fif til sådan en æske, den kan jo bruges til alverdens ting og sager :o))

  Knus

  SvarSlet
 3. Åh hvor er de bare fine alle de æsker.
  Det FIKA papir er også bare oplagt her. Og så fint med kantpunchen og alle blomsterne.
  Superlækkert.

  SvarSlet
 4. Wow hvor er det nogle skønne æsker. Ved du hvor der er en vejledning til dem?
  Der er i øvrigt en lille hilsen til dig på min blog.
  vh Renne

  SvarSlet
 5. Det er nogle skønne æsker.
  Hilsen Gitte

  SvarSlet