torsdag den 3. marts 2011

Endnu en award, nu rødmer jeg altså :o)


Når man selv synes man endnu er "grøn" i denne hobby og har så mange "gamle" garvede man ser op til, så er det altså fantastisk at få en award. Og jo, man vokser altså lige et par centimeter. Ville i hvert fald lyve hvis jeg påstod, at jeg ikke blev en smule stolt.

Denne gang er det Karina der syntes, at jeg fortjente denne Stylish Blogger Award og tusinde tak for det søde Karina. Men med denne blog følger der så også lidt forpligtelser. Først skal jeg fortælle 8 ting om mig selv (skal nok gøre det kort) og så skal jeg give den videre til 8 andre scrappere som jeg synes fortjener anerkendelse. Så here we go:
 1. Jeg er 50 år og MEGET lykkeligt gift på 9. år med min Thomas.
 2. Vi har 2 drenge på 20 og 22 som er flyttede hjemmefra.
 3. Sidste hjemmeboende "barn", er en gråstribet hankat der lyder navnet Sofie (don't ask) ;o)
 4. Mine daglige folder slår jeg som bogholder på Danmarks bedste efterskole.
 5. Mine venner siger jeg snakker meget. Visse vasse og vrøvl, og de siger at de er mine venner LOL
 6. Jeg holder meget af at rejse og vil gerne en tur jorden rundt en dag - når jeg vinder i Lotto ;o)
 7. Jeg er ikke kræsen, og spiser især gerne hvad andre har tilberedt til mig. Mums.
 8. Jeg eeeeeeeelsker at scrappe. Det er det ultimative antistressmiddel og burde sælges i flasker på recept.
Og så vil jeg gerne videregive awarden til:
 1. Janni, som jeg nyder at scrappe sammen med, så ofte vi kan komme til det. Hun laver de skønneste LO's på ingen tid, fatter ikke hvordan hun bærer sig ad, men resultaterne er bare for lækre.
 2. Rikke, som jeg lærte at kende på SAM for nogle gange siden. Hun kan bare det der med farver og layout og så besidder hun så mange andre talenter, at det helt tager pusten fra en.
 3. Diana, som bare forvandler et hvilket som helst stykke papir til de mest fantastiske kreationer. Så er hun med i designteamet hos Scrapfatory, og så laver hun det lækreste chokolade.
 4. Line, som er hovedinspirationen bag minialbummet til min mors 75 års fødselsdag. Hun viste mig det mest fantastiske album hun havde lavet til sine forældres sølvbryllup, og så var jeg solgt. Tak Line.
 5. Jayne, fordi hun altid give sådanne søde og opmuntrende kommentarer og så laver hun bare de sødeste kort. Prøv at besøge hendes blog. Du vil blive inspireret.
 6. Joan, igen en stor inspiration. Prøv at tjekke hendes kort af, du vil altid kunne finde et til enhver tænkelig situation. De er bare flotte.
 7. Randi, kender jeg ikke personlingt, men besøg hendes blog så vil du forstå hvorfor. Hendes design er meget ofte indbegrebet af romantik og nostalgi. Lige efter min smag og meget meget smukke.
 8. Kim, kender jeg heller ikke personligt, men jeg er vild med hendes kort. Kim er meget til Magnolia og selvom jeg ikke ejer andet end et par magnoliastempler selv, så synes jeg de er fantastiske, især når Kim har haft fingrene i dem. 
Pyha, nu har jeg krampe i pegefingrene ;o) Jeg håber at I vil tage godt imod denne award også selvom I måske ikke gør i den slags normalt. Men den er givet af et ærligt hjerte ;o)

5 kommentarer:

 1. Huge congratulations on your award!
  Thank you so very much for passing this onto me, I am really thrilled that you would think of me!
  hugs
  kim x

  SvarSlet
 2. Først stort TILLYKKE med awarden <3

  Der er ikke noget så hyggeligt som, at slutte sin dag med sådan en besked fra dig: kig på min blog, der ligger noget til dig...
  Lone, du får en kæmpe krammer næste gang vi ses :o)))))

  SvarSlet
 3. Tusen takk! Veldig snilt av deg!!!

  SvarSlet
 4. Hej Søde Lone
  Stort tillykke med awarden den fortjener du :)
  Jeg har desværre først set din besked, men tusind tak for de søde ord, det varmer dejligt på en dag der ikke så varm endnu :)

  SvarSlet