onsdag den 11. april 2012

En skøn hyggedag med nogle søde scraptøser og en lille hemmelig æske

Påskesøndag havde Christina inviteret til scraphyggedag i hendes nye "scrappalads". Vi var 5 scrapglade madammer der hyggede hele dagen og spiste Christinas hjemmebagte cupcakes MUMS. Tusinde tak til alle tøserne for en rigtig hyggelig dag og især til Christina som lagde lokaler til ;o)
Efter at have lavet et bryllupskort som skal bruges til ....... august ........ ja jeg kan godt lide at være i god tid, viste Christina en ny æske hun havde fundet. Den måtte da bare prøves og helst med det samme.
Valget faldt igen på et ark papir fra Maja-design - "Kärleksmums". Selv grundæsken blev lavet i hvidt genbrugskarton. 5 spellbinders dekoreret med lidt forskellige stempler, deriblandt mine elskede mini peg stamps og så lidt organzabånd og et par mulberry roses, så var den klar. Den skal der helt klart laves et par stykker mere af. Synes den vil egne sig godt til at fylde med lidt godter og forærer som værtindegave.


Og så er I vel alle ved at være klar til weekendens SAM. Der har været stille på min blog det sidste stykke tid, da jeg har været syg og været på hospitalet et par gange. Det har knebet med at sidde ned for længe af gangen, så det er ikke blevet til så meget scrap. Forhåbentlig går det snart den rigtige vej så jeg vover pelsen og kommer i weekenden. Der skal altså noget mere til for at holde mig væk ;o) Glæder mig til at se jer alle i Roskilde.

7 kommentarer:

 1. wow så super rålækker æske

  SvarSlet
 2. Hold da op en super flot æske :) Har du en tut på den?
  Håber du får en rigtig god torsdag :o)

  SvarSlet
 3. Hej søde Lone... selv tak for en rigtig dejlig søndag hos Christina... synes bestemt også du fik lavet en del og så denne helt fantastiske æske... tror bestemt Christina kommer med en TUT eller henviser til hvor hun har fundet den... Nu må du altså passe på dig selv og glæder mig til at se dig på lørdag.. Knus

  SvarSlet
 4. Dejlig og se dig tilbage igen på din blog
  det er en meget flot æske du har lavet, den kan da bruget til mange ting, vi ses på Søndag, skal nok huske dåser jeg har lovet dig,
  Knus Dorte

  SvarSlet
 5. Åhhhh Lone, hvor er det godt at se, at der igen er scrap-aktiviteter i det lille hjem <3
  Jeg glæder mig til at se dig i weekenden, og regner selvfølgelig med at du tager en tut med på den helt fantastiske æske ;o)))

  SvarSlet
 6. Tutten til æsken kan I finde her:

  http://frommycraftroom.blogspot.com/2012/04/secret-box-tutorial-4-12-high.html

  Hilsen
  Lone

  SvarSlet
 7. Din æske er virkelig imponerende! Rigtig god tur til Roskilde!

  SvarSlet