tirsdag den 17. april 2012

SAM

Først tusinde tak til tøserne i vores lille klub N.A.S.A (Non Anonymous Scrap Aholics) for en rigtig dejlig weekend i Roskilde. Det er som altid en fornøjelse at være sammen med jer, jeg synes bare vi gør det alt alt for lidt ;o)

Trods ihærdig shopping fra os alle, synes jeg faktisk at vi var ret så produktive i forhold til tidligere, hvor det der har været mest i brug var dankortet. Jeg indrømmer blankt, at denne weekend også blev dyr, men som altid har jeg ikke købt noget jeg ikke kunne bruge ;o)

Jeg havde planlagt nogle projekter hjemmefra og sørenme om ikke jeg nåede det hele og lidt til. Første projekt var denne Secret Box nr. 2 af slagsen. Synes den er så sød og så fandt jeg lige noget papir som var som skabt til æsker. Serien hedder "Fairy Belle Collection" og er fra Prima. Inden SAM var overstået, havde Scrapfactory så godt som udsolgt af serien, da flere var forbi for at spørge hvor de kunne finde det ;o) Et enkelt ark og 2 ark ensfarvet og lidt hvidt karton, distress ink og lidt mulberry roser, så synes jeg faktisk ikke der behøvedes mere. Papiret er så dekorativt i sig selv.

Næste projekt var disse kort kassetter som jeg fandt på mariastines blog. Synes de var så søde og så mangler jeg opbevaring til mine kort. Det prikkede papir er "Dots & Stripes" fra Echo Park.
Næste projekt blev et bryllupskort til nogle gode venner der skal giftes i august, men da bruden følger min blog, må det vente med at komme på til efter 11/8 ;o)

Og så er det altså farligt at sidde overfor Diana en hel weekend. Sikke hun kan friste og lokke. Diana købte et sæt Die-Namics med filmrekvisitter og blev så grebet af det, at det smittede helt over på den anden side af bordet. Dies med tilhørende stempler som man endelig kunne lave kort af, med et lidt mere maskulint islæt. Noget mange af os går og sukker efter, så selvfølgelig blev jeg fristet og købte selv det sidste sæt. Blev så betaget af det kort Diana lavede, at jeg som weekendens sidste projekt, prøvede at lave noget der lignede. Selv papiret måtte jeg kopiere og for derfor over og købte et par ark fra Glitz. Synes det bare passede perfekt når jeg så på Dianas kreation.

Popcornene er lavet ved at bruge den flydende snow-puff-pen og mixe det med hvid puff distress pulver. Hvis man lader varmepistolen varme længe nok, kan man også få de lidt brændte kanter så det rigtig ligner popcorn.

Og således endte en lang og hyggelig weekend (og dette laaaaaange indlæg).

7 kommentarer:

 1. Ja, vi ses bare alt for lidt :o(

  Næste gang, må vi flytte lidt rundt om søndagen, kan da se at jeg er gået glip af nogle af dine helt fantastiske projekter!!!

  Super fantstiske kort, bogkasser og æske du har fået lavet, forstår slet ikke, at du har haft tid til at shoppe ;o))

  SvarSlet
 2. Helt igennem fantastiske ting du fik lavet og gik jo straks hjem og kopirede æsken... kortet er jeg da også helt vild med... du kan da bare det pjat søde... Knus og kram

  SvarSlet
 3. Utroligt hvad du har fået lavet af fine ting på den weekend.
  Rigtig sød æske med lækkert papir, og så de kassetter fra Mariastina.
  Men dit film-kort er da fantastisk. Sikke fine ting man kan lave af det sæt.
  Og jeg tvivler slet ikke på at man kan få puf-sne til at ligne brændte popkorn.....Jeg kan endda få sne på julekort til at se brændt
  ud......haha - og æv.

  I dit indlæg: Enkle kort med ministempler er det 2. og 7. kort (med "Cherry Blossoms") dem jeg havde set som små rosenknopper på grene...
  Men uanset hvad, så er de fine - og jeg fik nogle andre stempler....

  SvarSlet
 4. Du laver de smukkeste ting, søde Lone....og du har igen nået helt ufatteligt meget.
  Jeg er ikke i tvivl om, at det nye stempel/die sæt vi har fået købt os, kommer til at blive flittigt brugt. Jeg skal lave et kort til min meget filmglade veninde, så nu må vi se, om jeg kan få til lidt mere piget, men hun er heldigvis ikke til blomster og bånd :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det er da heller ikke svært når man har så god en inspirationskilde lige på den anden side af bordet hele weekenden ;o)
   Skal scrappe med mine kolleger i morgen og Ann skal lave navneskilte til hendes mands 70 års fødselsdag. Først regnede vi med at lave nogle med blomster på, men de bliver for "fimsede" til mændene, så jeg foreslog hende at lave filmstjerneskilte med det nye sæt. Den ide kunne hun godt lide så nu får vi at se hvad det bliver til.

   Slet
 5. Hej søde.
  Er helt misundelig på dine meget fine kreationer og jeg savnede meget at være med jer på SAM. Forhåbentlig kan det lykkedes til næste gang. Nu er du jo dronningen af tuts så kunne det tænkes at du har en til den fine æske øverst? :)

  SvarSlet
 6. Tusind tak for skøn inspiration, NU må jeg altså igang med mine ministempler, har efterhånden samlet en pæn bunke ;-)

  SvarSlet