søndag den 19. februar 2012

Ministempel maniac ;o)

Så nåede jeg til sidste dag på en uges vinterferie som helt og holdent har stået i scrappens, eller nærmere betegnet kort og især ministemplernes tegn. Der har ikke været en dag i den forløbne uge, hvor jeg ikke enten har været ude med papir og stempler eller haft hyggescrapveninder på besøg. Jeg er begyndt at drømme i og om ministempler (mon der findes medicin for den slags) så tror jeg snart er moden til et par uger i scrap-rehab ;o)

Men skønt har det været og jeg vil da bare lige dele nogle få projekter med jer her på bloggen.


Jeg har lavet ca. 20 sæt med et kort på 4 x 6" samt et lille kort på 3 x 4". Til det store kort har jeg også dekoreret kuverten med samme ranke som på kortet, ligesom jeg altid dekorere et hjørne inde i selve kortet med samme ranke.


Her er nogle flere eksempler på dobbeltsættene. Alle er pakket med en dekoreret kuvert og stemplet indeni også.


Det er også blevet til nogle kort med forskellige stempelmotiver, bare for at lave noget der var blot lidt anderledes.


Bilen på dette kort, blev stanset ud i blåt karton og bagefter dækket med klar embossing.Fugleburet blev stemplet med sort distress ink og embosset med klar embossing så det fik et lidt metallisk look.Her er det teksten og saksene der efter at være stemplet med sort distress ink er blevet embosset med klar embossing.
Alt er udelukkende stemplet med distress ink. Det er dem jeg har så det er dem jeg bruger, men alle typer af stempelfarve kan bruges til ministemplerne. For at få de sarte og mere dusche farver, stempler jeg første gang på et stykke papir ved siden af og 2. og måske 3. gang på mit projekt.

At jeg er totalt hooked på disse fantastiske små vidundere er efterhånden gået op for alle som kender mig. Og jeg har med garanti ikke købt det sidste ministempel endnu ;o)

5 kommentarer:

 1. Så kom de endelig på bloggen. De er så skønne og fantastiske dine smukke kort :o)
  Du er bare for god, Lone...

  SvarSlet
 2. Jeg kan godt blive lidt bekymret for, om du er glade for dine ministempler... jeg er sikker på, at man godt kan levere tilbage, for du får dem jo slet ikke brugt ;o)))

  Ej, Lone det er så vildt som du bare spytter kort ud - helt fantastiske flotte kort!

  Knus

  Ps. du må have fat i stemplerne med fugleburet.

  SvarSlet
 3. Det er da vist godt du skal på arbejde igen søde Lone ellers tar det vist overhånd med de ministempler... hi hi... det er nogle helt fantastiske kort du har fået lavet og bare et hurtigt kik på din flotte blog og straks har man mange nye gode ideer... Knus

  SvarSlet
 4. Wow!
  Your cards are absolutely beautiful!
  hugs
  kim x

  SvarSlet
 5. hold da helt op der har været gang i mini stempler ser flot ud det kan være der kommer nye behov igen

  SvarSlet