søndag den 27. november 2011

Scraploppemarked, ministempler og julekort

Hold da helt op - var på "scraploppemarked" hos Scrapfactory i går lørdag og jeg skal lige love for at der var STORE penge at spare. Masser af kasser med priser fra 2,00 - 5,00 - 10,00 - 15,00 - 20,00 - 30,00 - 50,00 og 100,00 kr. Mødte Rikke deroppe som var så smart at prøve at gøre op hvor meget hun havde fået varer for, og hvad hun reelt havde givet for dem. Hold nu lige fast, hun havde fået varer for 1876,00 kr. men havde kun givet 725,00. Det kalder jeg dæleme et loppemarked der vil noget. Og så havde jeg lige en bekendt der ikke nåede det igår pga arbejde, og vi trodsede lige stormen og kørte derop igen i dag. Uha det blev en dyr weekend ;o)

Men foruden alle de dejlige ting jeg fandt på "loppemarkedet" så havde jeg også bestilt 6 sæt af de nye små ministempelsæt som Charlotte demonstrerede på SAM. Dem er jeg bare blevet vildt forelsket i. Måtte da også prompte prøve dem da jeg kom hjem i går og i dag da jeg var hos Charlotte igen, røg der lige et sæt mere i kurven. Så jeg har lavet små ULTRA hurtige julekort i dag og stemplet løs med mine dejlige nyindkøbte ministempler. For jer der ikke har købt dem endnu, så skynd jer. De bliver revet væk ;o)


Almindeligt råhvidt karton som jeg distresser med den farve der nu passer til. Kagemanden er et stempel fra et katalog som desværre ikke fås mere. Han er blevet pyntet med lidt hvid glasur/limliner, og øjne, næse og mund er blevet fremhævet med lidt Glossy Accent, og så er der stemplet med ministempelsættet "Old Fashioned Gingerbread". Jeg har brugt Shabby Shutters, Peeled Paint, Walnut Stain og Fired Brick.


Og de samme stempler er brugt indeni kortet.


Her har jeg distresset med "Fired Brick" og igen et stempel som desværre heller ikke fås mere. Ministempelsættet hedder "Poinsettia Flourish" og der er stemplet med Victorian Velvet, Fired Brick, 
Forrest Moss og Walnut Stain.


Igen samme stempelsæt indeni kortet.


Et magen til, blot med et andet tekststempel.


En juletræsdie, Peeled Paint distress ink og ministempelsættet "Pine Branch Border" som er stemplet med Peeled Paint, Forrest Moss og Walnut Stain.


Håber I har haft en rigtig god weekend og ønsker alle en god uge.

4 kommentarer:

 1. Wow du har nok rigtigt powershoppet! :) Fedt at finde gode tilbud lige her før jul! Hvor er det altså bare sjovt, at se hvordan tingene har det med at vende tilbage. Den slags stempler var meget fremme for nogle år siden (forsøger forgæves at komme i tanke om, hvad det var de blev kaldt)og jeg har da vist et sæt med blomster og blade i gemmerne et sted! :)Super flotte kort du har lavet!

  SvarSlet
 2. Dejligt når man føler man har fået en hel masse med hjem for små penge... og utrolig søde julekort du har fået lavet... Knuzz

  SvarSlet
 3. Det var super hyggeligt at møde dig, midt i det man vist roligt kan kalde POWER shopping ;o)

  Skønne kort - tror da lige jeg skal prøve nogle af alle dine nye stempler!!

  Glæder mig til vi ses d.6 december :o)

  Knus

  SvarSlet
 4. woooooow super flotte kort og så lækker æske med sødt indhold

  SvarSlet