torsdag den 8. december 2011

Baby-Toy-Box-card

For ca. 2 måneder siden, fik vores niece en lille pige, og jeg må med skam indrømme, at vi ikke har set hende endnu. Men NU skal det altså være. Barselsgaven blev købt for 2 måneder siden og nu er kortet også klar, så nu drager vi til Frederiksberg inden jul for at se det lille nye vidunder ;o)

Jeg har lavet en del explosion box kort på det sidste, men det er simpelthen fordi variationsmulighederne er så mange, så selvfølgelig måtte jeg også prøve denne idé af. Papiret jeg har brugt er Baby Range  fra Fabscraps. Jeg har distresset med Aged Mahogany og de små knapstempler er fra et af de nye vidunderlige ministempelsæt jeg købte hos Scrapfactory. Det er sættet Tailors Heart og jeg har stemplet med Victorian Velvet. Dukken, dukkehuset, dukkevognen og bamsen er fundet på nettet, printet ud på hvidt karton og skåret ud. Den lille teddybjørn, slåbrættet og gyngehesten fandt jeg i Netto blandt en masse andre ting til dukkehuse. De små bogstavklodser har jeg selv konstrueret i Publisher, klippet ud og limet sammen. Skrivefelt og hilsen, sætter jeg altid indeni låget. Lidt Mulberry roser og en lille bamse på toppen, og voila, endnu en box med overraskelser i.5 kommentarer:

 1. Søde Lone, den er intet mindre end fantastisk!!!!! Jeg skal helt sikkert lave sådan en æske inden januar, hvor min kusine venter en lille dreng.Kan man mon få en skabelon af dine små klodser ;o))

  Ps. Rune er helt syg med dine bolcher ;o)

  SvarSlet
 2. Hej Lone... hold op den er altså bare så super sød... du er en rigtig scrapsak... hi hi... Go 9 december og weekend... Knuzz

  SvarSlet
 3. Nårh hvor er den bare super sød!!! Er det ikke bare herligt, når der kommer tøsebørn i familien, så man kan få lov til at lave noget i lyserødt? :) Rigtig god søndag til dig!

  SvarSlet
 4. såååå super sødt
  knus Pia

  SvarSlet
 5. Hold da helt op hvor er den bare sød. Den må virkelig ha skabt glæde! Glædelig jul og godt nytår!

  SvarSlet