fredag den 25. november 2011

To fødselsdagskort og et super fedt kursus

Torsdag i sidste uge var jeg på kursus hos Lisa i Scrapfactory. Det var nok det ypperste kursus jeg har været på. Kender ingen som Lisa, der måske har set et eller andet, et eller andet sted og så går hun i gang med at udvikle teknikker der bare giver de flotteste resultater. Kurset forrige torsdag involverede noget selvklæbende alufolie der købes i et byggemarked. Hvem i alverden skulle lige tro, at det var noget man kunne bruge til denne hobby!!! Jeg var SÅ opfyldt af inspiration da jeg kom hjem ved 23 tiden om aftenen, at jeg MÅTTE bare lige ind til bordet og lave lidt mere, og inden jeg så mig om, var kl. 01:00. Ikke godt når man skulle tidligt op næste morgen og på indkøbstur til Tyskland med sin mor og sin søster ;o) Men stor tak til Lisa for et super kursus.

Så da jeg et par dage efter skulle i gang med at lave et fødselsdagskort til min svigerdatter, så fik jeg ideen til at kombinere de søde explosion box kort med den nye teknik, og dette blev resultatet.
Noget blåt karton, masser af alufolie, lidt små retroblomster, et par grene og nogle MS sommerfugle, stanset ud i lidt kraftigt karton. Farvet med sort akrylfarve og faded jeans alcohol ink. Det gav dette rustikke look på ydersiden og så havde jeg lyst til at fortsætte med sommerfuglene inde i boxen, men i en helt anden og mere soft stil. Det kom der så dette ud af.Papiret er fra Websters Garden og både det mønstrede papir og tekstfelterne, har fået lidt Diamond stickles rundt i kanten. Sommerfuglene er to MS punches, og dem limede jeg fast på nogle plaststrimler og forankrede dem i et bed af små mulberry roser i bunden.


Her kan man bedre se plasticstrimlerne som sommerfuglende er sat fast på. Når man åbner boxen, står sommerfuglene og svajer blidt og ser ud som de "flyver" rundt inde i boxen.

Så troede jeg at jeg var færdig, men nej. Tirsdag ringer sønnen og spørger om ikke lige jeg kan hjælpe ham med et kort til kæresten, og så måtte jeg i gang med endnu et kort. Det blev til dette lille sort/hvide/røde kort, lavet af rester fra restekassen.Og så var vi endelig klar til at tage til fødselsdag igår, og svigerdatteren  -  ja hun blev rigtig glad for begge kort.

I morgen lørdag er det så afsted til Scraploppemarked hos Scrapfactory. Det bliver spændende at se, om man kan gøre nogle gode fund i alle kasserne. Rigtig god weekend til jer alle ;o)
6 kommentarer:

 1. Hej Lone..
  Det er bare så flot det du her har lavet.
  Knus fra Joan

  SvarSlet
 2. Som altid to fantastiske kort :o))

  Du må gerne sige til, næste gang du skal på kursus ;o)

  Vi ses i morgen

  Knus

  SvarSlet
 3. Hold da op et flot æskekort og det andet kort er også bare lækkert... go lørdag og go tur til Scrapfactory... Knuzz

  SvarSlet
 4. WOW hvor er den boks bare flot...

  SvarSlet
 5. Superflotte ting, du har lavet!
  God weekend.

  SvarSlet
 6. Wow så masse flott du har laget!
  Ha en fin kveld!
  Klem

  SvarSlet