mandag den 28. marts 2011

Æske-gave-kort og fødselsdagskort

I lørdags var vi til sølvbryllup hos et par gode venner. De havde ønsket sig penge da de meget gerne vil ud at rejse for første gang, og det skulle selvfølgelig honoreres. Når nu man synes at pengesedler er for ordinære, så var det om at finde på noget andet. Randi fra Norge havde en tutorial på denne skønne æske på sin blog, og her kunne vi lægge en lille æske fra den Kgl. Mønt i med ........ selvfølgelig en sølvmønt.
Som sædvanlig er jeg en idiot til at huske hvilket papir jeg har brugt, men der er garanteret flere af jer der kan genkende det ;o) Da sølvbruden er meget glad for lilla synes jeg, at dette lige var sagen. Men derudover var det bare at få gang i lidt spellbinders og nogle mulberry roser. Det store hjerte med nøglen på låget af selve æsken, er fra Sizzix. Det valgte jeg at give en ordentlig omgang sølvembossing. Og så fandt jeg lige en lille "sølv"- sommerfugl til at sætte prikken over i'et.

Sidste tirsdag var jeg til hyggescrap hos Scrapfactory og skulle lave et fødselsdagskort. Jeg var lidt tom for idéer og kiggede derfor lidt rundt i butikken for at få lidt inspiration. Lisa - tusinde tak, igen blev du min redning. Jeg fandt dette kort som Lisa havde lavet og faldt pladask for det. Det er en "næsten" tro kopi, idet jeg lige manglede et par af de punches som Lisa havde brugt, men ellers er de næsten identiske. Så rosen for dette kort tilfalder helt og aldeles - Lisa.

I dette tilfælde kan jeg huske papiret, jeg købte nemlig hele pakken. Der er brugt "Curio" fra Basic Grey, en masse sort distress ink (var sort til helt op over albuerne) lidt MS punches, spellbinders, retroblomster og div. stempler. 
Blev så glad for dette kort, at jeg bare måtte lave et mere. Fandt derfor noget mere Curio i pakken i lidt andre farver og fik lavet dette (det fik sølvbruden i øvrigt kl. 00:00 lørdag aften, da hun havde fødselsdag søndag).
Så endnu en gang tusinde tak til Lisa for inspirationen ;o) Og så håber jeg at solen skinner lige så meget der hvor I er som her hvor jeg er. Man bliver jo helt forårskåd ;o)

7 kommentarer:

 1. Hej Lone. Super flot æske og meget flotte kort du har fået lavet og ja dejligt at solen skinner igen... Knuzz

  SvarSlet
 2. Sikke en superflot æske du har lavet. Og kortene er bare flotte, dejligt når man bliver inspireret af andre og det sker heldigvis tit.

  SvarSlet
 3. Så mycket fint. Gillar korten med tags i.

  SvarSlet
 4. Super super flotte ting du har lavet :0)

  SvarSlet
 5. super flot æske og dejlige kort som er så smukt dekoreret

  SvarSlet
 6. Hvor er den bare fin den æske til sølverparret. Den må de da gemme...jeg ville.
  Og stor ros til Lisa for de flotte kort. Superflotte.
  - og ros til dig fordi de er lavet så fint.....hihi.

  SvarSlet
 7. Oh my absolutely stunning work!
  hugs
  kim x

  SvarSlet