mandag den 4. april 2011

Endelig fik jeg en tutorial på de skønne bogkort

Så lykkedes det endelig at få fat på en tutorial til de skønne skønne bogkort som jeg har set rundt omkring på de forskellige blogs. Det var Kristina fra Norge der var så sød at maile den til mig og aldrig så snart jeg fik den i indbakken, før jeg fik fat på papir og saks. Jeg fik lavet 2 stk. hvoraf et er til et sølvbryllup i morgen og det andet er til en kollegas bryllup i maj (så det kommer først på efter dagen).

Til dette kort har jeg brugt "Vårtecken" fra serien "Sagan om Våren" fra Piondesign, (de har altså det mest vidunderlige papir), samt noget almindelig råhvidt og brunt karton. Alle sider er distresset med Vintage Photo, tekstfelterne er lavet med Spellbinders og så er der sparsomt pyntet med lidt mulberry roser, sølvbrads og et par vielsesringe. Prøvede med vilje ikke at overlæsse kortet med pynt, da jeg synes at disse kort er så fantastisk dekorative i sig selv.

Som så mange andre af denne type kort, kan disse ikke kommes i en kuvert, så jeg lavede i stedet en æske af noget kraftigt perlemorskarton. Så er kortet også bedre beskyttet ;o)
Jeg valgte at punche en kant til selve "bogen" i stedet for at sætte rigtig blonde på, som jeg har set mange gøre. Men da målene ikke passer til MS punch around the corner, så valgte jeg at sætte et lille hjerte i hjørnerne. Synes selv jeg fik det til at passe helt fint.


9 kommentarer:

 1. super lækker bog du har lavet med mange flotte detaljer, tutorialen har længe været at finde på vintage udfordrings bloggen, den stammer fra Sanne(sannekreativ.blogspot.com) som var den der havde skaffet manualen fra et Holland's blad.
  Du må have en god aften

  SvarSlet
 2. Tusinde tak Pia. Kunne være man skulle tjekke den blog af ved lejlighed, kunne jo være der gemte sig andre fantastiske ting jeg ikke har prøvet endnu ;o)

  SvarSlet
 3. Mycket vacker bokbox :) Blev fint med hjärtanen i hörnen. Bra lösning! /bili

  SvarSlet
 4. Fantastiskt fin bokbox. trevlig som gåva. Du har helt rätt. Det är så snygga papprena att det behövs inte så mycket dekorationer.
  /Maria

  SvarSlet
 5. Oh wow such amazingly stunning work!
  hugs
  kim x

  ps I use the nozzle of the stickles bottle to glitter my edges

  SvarSlet
 6. Skøn bog, men du laver jo altid nogle fantastisk ting - glæder mig til vi ses til SAM og skal holde påskeferie sammen. Knus

  SvarSlet
 7. Utrolig flott!
  Ha en fin dag!
  -klem

  SvarSlet
 8. WAUW Lone, du gør det altså bare igen og igen og igen... Fantastisk bog, sådan en må jeg også prøve at lave en dag.
  Glæder mig SÅ meget til vi ses i morgen :o)))

  SvarSlet
 9. Hej Lone.. Super flotte bøger du har fået lavet, ved ikke om jeg nåede at sige det til sam... Det var super hyggeligt at møde IRL. glæder mig til vi ses næste gang..

  Knus Jayne

  SvarSlet