fredag den 11. marts 2011

God bedring og endnu et af mange bogkort

Min søns svigermor blev opereret i forgårs og så synes jeg at jeg lige ville sende hende en lille opmuntring i form af et hjemmegjort kort. Fandt lige lidt rester jeg havde liggende. Jeg er desværre en nørd til at huske hvad det er for noget papir når først jeg har skåret navnet væk i bunden, men jeg kan dog huske at jeg købte det hos Love2scrap ;o)
Til trods for at jeg for små 4 uger siden hjalp en veninde med at lave 60 af disse kort som bordkort til hendes sølvbryllup OG jeg pt. er i gang med at hjælpe min kollega med at lave 90 mere som bordkort til hendes datters konfirmation, ja så bliver jeg altså aldrig træt af at lave dette bogkort. Jeg synes der er så uendeligt mange motiver og ting man kan gøre med det og jeg finder hele tiden på nye. 

Denne gang går det ud over en af mine nevøer der er ungkarl og fylder år i næste uge. Og til en ungkarl bruger man da selvfølgelig stempler fra Bombshell. Selvom man godt kan få en lille uartig tanke når man åbner det første gang, så går det hele op i hat, briller og latter idet hver enkelt tag er dekoreret med en lille vittighedstegning. Så har man altid et godt grin til en trist dag.


I morgen står den på fødselsdagsbrunch hos min søde scrapveninde og kollega Rachel og på søndag går turen til frisøren, så jeg igen kan styre de efterhånden noget viltre grå lokker ;o)

RIGTIG GOD WEEKEND

6 kommentarer:

 1. Hej Lone... meget søde kort og hold da op med bordkort du har gang i... god weekend... Knuzz

  SvarSlet
 2. Wow et flot fødselsdagskort. Det er da et kort man kun kan blive glad for. Knus

  SvarSlet
 3. Vackert krya på dej kort, mottagaren blir säkert glad :) Svart-vita kortet väldigt läckert... /bili

  SvarSlet
 4. Man kan da ikke andet end få det bare lidt bedre, men sådan et get well kort - super flot.
  Jeg er stadig vild med bogkortet og glæder mig SÅ meget til SAM, så skal der produceres ;o))

  SvarSlet
 5. super lækre kort som er så flotte , det første er super lækkert i farver og det sidste er kanon til anledningen og flot design

  SvarSlet
 6. Som altid får du bare nogle superfede ideer. Lækre kort og så er det altså imponerende at du stadig gider efter så mange bogkort :-)

  SvarSlet