torsdag den 4. september 2014

Nej hvor er det længe siden ....... ;-)

Det er godt nok længe siden jeg sidst har blogget og jeg må altså se at blive bedre til det. Men lidt er det da blevet til siden sidst. Jeg har blandt andet lavet dette bryllupskort på bestilling og "diamantrude" dien købte jeg i min sommerferie da jeg besøgte Bikuben lige lidt udenfor Oslo. Hvis I aldrig har været der, så ...... OMG en butik. Jeg kunne have brugt 6 timer derinde og så stadig ikke have set det hele. Men den die er "to die for" (sorry, kunne ikke lade være, den lå lige til højrebenet) ;o) Dette er hvad bryllupskortet endte ud med:


Jeg har brugt den hvide bryllupskarton fra ............ øh den forsvandt lige ..... damn ...... men lækkert karton det er det selvom jeg ikke lige kan huske producenten ;o)

Selv samme model blev brugt igen da min mor bestilte et sølvbryllupskort til min bror. Selvfølgelig blev diamantruden skåret i sølv ;o)Da rosen er så høj, måtte jeg kreere en æske til kortet. Bladene er en die fra Cottage Cutz (ha ha det kunne jeg da huske).

Og da det jo var min bror der havde sølvbryllup, så bad min nevø og niece mig om ikke jeg kunne hjælpe dem med skjoldet til æresporten. Dette blev resultatet.


Bogstaverne er skåret på Silhouetten (tak for hjælpen Rikke Weinreich) og hele skjoldet fik 6 gange spraylak bagefter for at holde hvis nu det skulle blive regnvejr. Mit eget kort til sølvbrudeparret kommer meget snart på. Det er en lidt længere historie ;o)

Og mit i sølvbryllupsræset nedkom så søde Christina med lille Victoria. Denne trøje har ligget færdig her hjemme i et par måneder eller 3 og bare ventet på at den lille prinsesse skulle se dagens lys. For ja, jeg er nemlig også begyndt at strikke, for modsat scrapperiet, så er det noget jeg kan gøre mens jeg sidder og ser TV og hygger med manden, så det er ren win win. Da moderen er vild med lilla, kunne trøjen ikke være anderledes i farven ,o)

 

Ha, sjovt som farven er forskellig på de to billeder men det nederste der viser de små misseknapper, er nok det tætteste på den oprindelige farve. Den anden er alt for blålig.
Og med trøjen fulgte der selvfølgelig et lilla kort.


Den opmærksomme læser vil fluks have opdaget, at min vidunderlige diamantrude die kom i brug igen ;o)

Det var alt for denne gang. Nu vil jeg køre i strikkecafé og bagefter vil jeg starte med at pakke til weekendens Scrap'n Dream i Tåstrup. Jeg skulle have været på arbejde, men fik lov at holde fri lørdag. Jeg glæder mig bare SÅ meget til en hel dag, sammen med en flok skæppe scrappe skønne papirtossede quinder ;o)

2 kommentarer:

 1. Tusind tak for det smukke sølvbrylluoskort du lavede for mig. Du er utroligt dygtig.

  SvarSlet
 2. Wow!
  Absolutely beautiful creations!
  hugs
  kim x

  SvarSlet