mandag den 6. oktober 2014

Et noget anderledes sølvbryllupskort

Som jeg nævnte i mit sidste indlæg, så lavede jeg et noget anderledes kort til min bror og svigerinde i anledning af deres sølvbryllup den 26. august. De havde bestemt sig for ikke at holde nogen fest, men i stedet for, på dagen, at rejse over Atlanten til "Guds eget land" hvor de skulle på 5 ugers roadtrip. Nu er de inkarnerede motorcyklister og en del af turen skulle da også forgå på to lejede Harley'er. En af de ting som de bl.a. ville prøve mens de var der, var et besøg på The Outback, hvor de ville smage "Blooming Onion". Jeg var vild med det første gang jeg smagte det på The Outback og nu ville de prøve det samme. Da vi ikke rigtig vidste hvad vi skulle give dem i gave, blev det derfor nogle kontanter som ville bespise dem mere end en gang under deres besøg i div. stater. Kortet blev en hyldest til dem, til deres forestående tur og til indpakningen omkring kontanterne ;o)


Da jeg havde valgt at lave kortet i "bogkort" form, måtte der kreeres en æske det kunne være i. Billedet blev snuppet fra nettet og printet på hvidt karton.


De er som før nævnt, inkarnerede motorcyklister. Det amerikanske flag der svøber sig hele vejen rundt om kortet, fandt jeg på nettet og printede det ud i A4. Det kom lige præcis til at passe i størrelsen. Mortorcyklen er en Marianne die.Jeg ville gerne holde kortet i de amerikanske farver og i bogdelen til højre, valgte jeg at sætte en dør som indgang til The Outback. Det mønstrede papir er noget jeg købte sidste år da jeg selv var i USA:


Og så havde jeg været på The Outbacks hjemmeside og fundet deres frokost og middags menukort. Det blev rettet til i størrelsen og printet ud, for derefter at blive sat op på karton så det kunne foldes ud som rigtige menukort.


Gaven lå i den lille kuvert.


Bunden af bogdelen. He he ;o)


Menukort og kontanter til et par middage eller ......


På menukortets side 2 fra venstre øverst, ses et Blooming Onion - MUMS!


Det var faktisk rigtig sjovt at lave dette kort, som er så meget anderledes end noget andet sølvbryllupskort jeg nogensinde har lavet. Havde faktisk købt noget rigtig romantisk Pion papir, men kender I det, da jeg sad med det føltes det bare helt forkert. Så ind på PC'en og se hvad jeg kunne finde. Man kan vist roligt sige, at det endte med at blive meget personligt og det var jeg ganske godt tilfreds med :o) De blev i hvert fald rigtig glade for det, og det var det vigtigste. De er nu vel hjemme igen efter en veloverstået tur med besøg i et utal af stater, godt mættet af indtryk der nu skal bearbejdes det næste lange stykke tid.

3 kommentarer:

 1. Wow hvor er det bare flot.

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  2. Stavekontrollen havde lavet ged i mit svar til dig Gitte, så jeg prøver lige igen. Tusinde tak. Det er altid sjovere at lege med kort som man virkelig kan gøre meget personlige, ikke at de dermed betyder noget særligt for andre der beskuer dem, men for modtageren gør det virkelig en stor forskel 😉

   Slet