søndag den 30. oktober 2011

Surprise Explosion Cupcake Box Card

Forrige lørdag havde jeg besøg af min ældste søn, hans kæreste og hendes mor. Mens sønnen slappede af på sofaen, hyggede vi andre os med at lave kort. Det blev til en super hyggelig dag, som vi helt sikkert skal have mange flere af. Under besøget fandt jeg ud af, at min søns svigermor havde fødselsdag torsdagen efter deres besøg, og da de var taget hjem, gik jeg i gang med et kort til hende. Havde set en idé til et box kort med en cupcake indeni og synes idéen var så sød, at den måtte prøves. Fandt nogle tuts på nettet til cupcaken, men endte alligevel med at lave den på min egen måde, som jeg synes var langt mere enkel. Dette blev resultatet til Helles fødselsdags-box-kort.
Det var næsten selvskrevet at bruge det lækre cupcake papir fra Maja Design og en serie Just Rite stempler med fødselsdagstema tema. Alt blev distresset med Vintage Photo. For at få en illusion af en sprøjtet "frosting" kant, trak jeg en nål gennem noget hvidt satinbånd og rynkede det sammen, indtil jeg havde så jeg kunne nå 3 gange rundt om kagen. "Frostingen" blev herefter limet fast med limpistol og trykket lidt ned under kanten med en strikkepind. Den lille "kageserviet" under cupcaken, er som teksten på toppen af æsken, en Spellbinder. Blonden rundt i kanten af låget, er min favorit Martha Stewart punch. Jeg bandt en fin lysbrun organzasløjfe om hele æsken og Helle blev meget glad for den ;o)

Og da jeg jo i næste måned skal afholde 2 små kortkurser, måtte jeg jo lave en extra model som jeg kunne fotografere undervejs i processen og lave en tutorial til. Det blev til denne kreation.

Til denne æske faldt valget på det vidunderlige papir fra Pion Design og til dette papir valgte jeg at distresse med Victorian Velvet. Denne æske valgte jeg at pynte lidt extra på toppen med lidt forskellige mulberry roser og en kirsebærblomst.

Når jeg skal skrive en hilsen i disse kort, laver jeg teksten på computeren så det passer med en Spellbinder der kan være inde i låget.

7 kommentarer:

 1. Helt fantastiske æskekort og med lækre cupcakes.... du kan bare det pjat... Knuzz

  SvarSlet
 2. Fantastisk.
  Sikke et arbejde - men det er det hele værd, for de er så søde de æsker og kager.

  SvarSlet
 3. Hold da fast for nogle flotte og totalt gennemførte æsker. Det er nogle MEGET flotte ting du laver. God mandag

  SvarSlet
 4. OMG så fina. Du har verkligen skapat vackra explodingboxar. Innehållet är ju inte heller så dumt. Ser riktigt käckert ut. Lycka till med tutorialen.

  SvarSlet
 5. WAUW!!!!!!! tager du en med på lørdag, man kan gramse lidt på ;o))

  Lone, hvor er tekststemplerne fra?

  SES meget snart, og jeg GLÆDER mig!

  SvarSlet
 6. woooow super flotte boxe og sikke fine kager i midten sååååå lækkert

  SvarSlet
 7. kan man få en opskrift på kortet med cupcaken? mest hvordan du har lavet selve kagen?

  SvarSlet