søndag den 11. september 2011

Scrap'n Dream

Først tusinde tak til alle tøserne i NASA (Non Anonymous Scrap Aholics) for en super dejlig dag til Scrap'n Dream i går. Hvor var det bare dejligt at se jer igen, nu må vi altså få taget os sammen til den der sommerhus idé ;o) og tusinde tak til arrangørerne og butikkerne. Som altid var det bare en ovenud hyggelig dag.

Det blev ikke til så meget, men lidt fik jeg da produceret. Er i gang med at lave lidt kort modeller til de kort kurser jeg skal holde i efteråret. Kurser for nybegýndere, der bare skal have en idé om hvad det drejer sig om, så de kan prøve det og forhåbentlig blive lige så bidt af det som os andre. Jo flere vi er, jo sjovere er det ;o)

Havde snydt lidt (ligesom de ofte gør i TV madprogrammer) og startet på dette Tri-shutter kort hjemmefra, men fik det lavet færdigt i går. Her har jeg valgt at bruge papir fra Maja Design "Kaffe tack". Nogle af de små cupcakes er på papiret afbilledet med glasur, og den har jeg valgt at fremhæve med lidt hvid lim-liner, for at give indtryk af rigtig glasur. De små cupcakes er stanset ud med Martha Stewart stamp and punch og malet med Copic og har ligeledes fået lidt hvid "glasur". Kanden og kopperne er et lille ministempel som jeg også har brugt til at dekorere bagsiden af kortet med.
Jeg har tidligere lavet et par af disse fantastisk søde kommodekort, og da jeg sad overfor Diana i Tåstrup i går, blev jeg inspireret til at lave endnu et. Diana havde nemlig lavet en version, hvor hun havde lavet en lille hylde øverst, med et par bøger og andet nips. Disse små bøger måtte jeg da bare prøve at lave. Fik fabrikeret 4 stk. men jeg må gøre noget forkert, for kun 2 af dem kunne holde sammen. Derfor måtte jeg tænke alternativer og fik i stedet lavet den lille kleenex-box og vækkeuret. Vækkeuret er såmænd fundet på nettet, printet ud på hvidt karton og så har urskiven fået lidt Glossy Accent. Skoene er ligeledes fundet på nettet og printet ud på hvidt karton og skåret ud. Papiret jeg har valgt er "Minneas Atelje" fra Pion Design og lidt auberginefarvet karton. Spejlrammen har bagved fået et stykke sølvkarton for at give det rigtige indtryk af et spejl.

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med dette fantastisk søde kommode-kort, så har du her en skabelon. Så er det bare at gå i gang, og der er uendeligt mange tema-muligheder. Det er bare at gå i krig.8 kommentarer:

 1. Hold da helt op nogle søde kort du har fået lavet igen igen... og godt i havde en dejlig dag i Taastrup... Knuzz

  SvarSlet
 2. Selv tak Lone, det var "skide" hyggeligt ;o)))

  Ja, nu må vi altså snart en tur i sommerhus, det kunne være så hyggeligt med en HEL weekend sammen.

  Så flotte kort du har fået lavet!!!
  Jeg takker for skabelonerne, de skal helt sikkert afprøves :o)

  Knus

  SvarSlet
 3. Wauv.. Sikke nogle mega flotte ting du fik lavet.. De der bøger er mega søde.. Laver du dem selv? Så jo lidt af det ander kort derinde.. :o)
  Du er bare mega go.. :o)

  SvarSlet
 4. super flotte kort og super udgave af kommodekortet, manualen er også at finde i bladet Ett Trykk

  SvarSlet
 5. Hvor blev det bare flot dit kommode kort... Jeg skal hjem og øve. og tak for manualen :-) Super hyggeligt at hilse igen, men næste gang vil vi gerne sidde ved siden af jer dygtige piger :-)

  knus

  SvarSlet
 6. Oh wow!
  Such beautifully stunning work!
  hugs
  kim x

  SvarSlet
 7. Så smukke kort. Er vild med kleenex æsken og uret - det skak huskes :o)
  Tak for en skøn dag i Taastrup.

  SvarSlet
 8. ihh er så glad for skabelonen..
  hvor er det blevet fedt din reol kort, det må også proves at laves..
  vi ses snart..
  knus

  SvarSlet