torsdag den 4. august 2011

Bymarked

På lørdag er der bymarked i Eskebjerg og min gode veninde Eva som bor der, spurgte mig da vi var til julemarked, om jeg ville være med på deres sommerbymarked også. Det synes jeg lød vældig hyggeligt, så bestemte mig for at lave lidt kort, nogle armbånd og så en masse bolcher. Men ak - vejret tillader desværre ikke bolchekogning (luftfugtigheden har indtil nu, været alt for høj). Men så er det jo godt at man har en dejlig terrasse hvor det er muligt at sidde i ro og mag i solen og fabrikere nogle armbånd. 44 stk. har jeg indtil nu nået at lave, og jeg har planer om at tage grejet med på markedet og lave nogle på stedet. En kasse med kort ryger der også med og så må vi jo se hvor meget jeg har med hjem igen ;o)


Skønt at kunne sidde i solen (ja den har faktisk skinnet lidt i det vestsjællandske de sidste dage) og bare hygge sig med lidt kreativt.


Eva lånte mig denne fantastiske "smykke-fremstillings-holder". Plejer at bruge en almindelig knyttebrik, men denne tingest er bare helt suveræn til formålet. Må bare eje en selv. Er der nogen der ved hvor de kan købes?


Bare et meget lille udpluk. 


Her er der brugt ferskvandsperler.


Ved ikke hvad disse perler er lavet af, men de er utroligt holdbare. Lavede selv to brune for 2 år siden som har hængt på mig siden. De har bl.a. badet 2 somre i Middelhavet og perlerne er stadig lige pæne.


Og de samme perler i en anden farve.


Og her sammen med en akvamarin.

OG SÅ ER DET NU I GERNE MÅ KRYDSE FINGRE FOR VEJRET PÅ LØRDAG - TAK!!!

4 kommentarer:

 1. Hvor er du bare flittig og hvor ser det hyggeligt ud der på terrassen! Sikke nogle flotte armbånd! Held og lykke med salget

  SvarSlet
 2. Super flittig som altid... og ja det er bare nogle utrolig flotte armbånd du laver... har jo selv nogle stykker.. hi hi...

  SvarSlet
 3. wow så flotte armbånd, held og lykke med salget

  SvarSlet
 4. Åh vilka fina armband du knutit!
  nu fick jag inspiration att göra fler själv.
  jättefina kort också!

  SvarSlet