lørdag den 30. juli 2011

Sommerferien går på hæld

Ja så er det ved at være slut med det søde ferieliv og dermed er det også slut med mit 3 ugers besøg af min veninde Dena fra USA. Vi har kendt hinanden i 32 år og siden hun rejste hjem til USA efter 1 år i DK i 1979-1980, har vi set hinanden 2 gange. Første gang i 1982 og sidst i 1999 og så nu i 3 uger i min ferie. Pyhhhh hvor var det hårdt at sige farvel i lufthavnen, indrømmer blankt at jeg tudede.

Så som I nok kan forstå, så er det ikke blevet til meget scrap i ferien. Fik dog Dena til at lave en kogebog til sine danske ynglingsopskrifter, og mens hun lavede den og hendes søn lavede en bog over vores tur til Zoo, så fik jeg lige afprøvet en model af et kort der er i det sidste nummer af Ett Trykk. Jeg kopierede kortet så meget jeg kunne da jeg synes det er helt fantastisk sødt. Dette blev mit resultat.Almindelig hvidt karton, sværtet med lidt Vintage Photo. En lille rest Websters Garden, en Tim Holtz die, lidt bånd og en sløjfe. Forbløffende så lidt der skal til en gang imellem :o)

Og så kom naboen lige forbi i går aftes for at spørge om de var så heldige at jeg havde et kort til en lille nyfødt dreng som de skulle besøge i dag. Hmmmm synes ikke lige der var noget der passede, så da jeg var rigtig glad for det første resultat af mit "kommode-kort" så lavede jeg dette til den lille nye.Denne gang har jeg distresset med Faded Jeans. Tøjet blev fundet på nettet, printet ud på hvidt karton og skåret ud. Bamsen ligeså. Bøjlerne er lavet af tynd ståltråd, og så var kortet klar.

Håber at I alle har nydt/eller stadig nyder sommeren/ferien. Nu er det jo tilbage til jobbet for mit vedkommende OG SÅ KOMMER DET GODE VEJR MED SIKKERHED ;o)

7 kommentarer:

 1. Wowzers!
  Two wonderful creations!
  Brilliant design and wonderful details!
  hugs
  kim x

  SvarSlet
 2. kanon søde kort og så fint med de små bukser og anden i skuffen

  SvarSlet
 3. Rigtig søde kort begge 2 og blir nød til at spørge om hvad nr bladet har...

  Lyder som om du har haft en trav men rigtig god sommerferie og må være hårdt at vinke farvel efter 3 uger... Knuzz

  ps. har måtte sige farvel til Polle... han sidder nu i kattehimlen og nyder det

  SvarSlet
 4. Hej igen... men det må ha et nr... for kan ikk se det på forsiden af de 3 de har på Unikscrap.. hi hi

  SvarSlet
 5. Det vil jeg meget gerne... og tak...

  SvarSlet
 6. De er så skønne de kort, du har lavet. Jeg er også faldet for dem, skal bare lige have pakket alle mine scrapting ud af flyttekasserne, så skal jeg vist prøve med sådan et kort :o)

  Knus D

  SvarSlet
 7. Hvor er de bare skønne, alle sammen :o)

  SvarSlet