torsdag den 2. juni 2011

Super dejlig tøse-scrap-weekend

Sidste weekend havde jeg inviteret alle de scrappe tøser fra "klubben" til scrapmarathonweekend på skolen hvor jeg arbejder. Vi var 8 dejlige damer (I er sgu da dejlige) der mødtes for at scrappe til ...... nå ja, så lang tid vi selv kunne holde ud at sidde stille, og det var lææææænge. Godt at det regnede hele weekenden, så var der ingen der sad og fik dårlig samvittighed over alt det der ikke lige blev lavet i haverne den weekend.


Der blev virkelig produceret mange flotte ting i løbet af weekenden. Det første jeg selv gik i gang med, var denne "Studenternødhjælpskasse" som jeg fik idéen til fra Charlotte:
Jeg var dog doven i forhold til Charlotte, idet jeg valgte at købe en rød kuffert hos Søstrene Greene, som jeg så pyntede med lidt forskellige blomster og et stempel fra Skogstokiga. Og så blev kufferten bare ellers fyldt med små "nødhjælpsting". Den skal min niece have til sit studentergilde til juli (håber ikke hun ser min blog) he he.

Min ældste søn er for tiden soldat på flyvestation Karup, og den stolte mor til den flotte uniformerede unge mand, skulle da også lige forevige ham på dette LO.


Og til sidst nåede jeg lige et enkelt kort. Vi har en elev på efterskolen der klager over at hun aldrig får post, så for et stykke tid siden lovede jeg hende, at hun nok skulle få et brev fra mig. Hun var lynhurtig til at sige, at så skulle det være et af mine hjemmelavede kort. Hmmmm hun plagede mig herefter i ugevis for, hvornår hun ville få post fra mig. Så nu skulle det være. Fandt idéen til dette enkle lille teltkort i "Ett Trykk" nr. 1 fra i år og synes det var så sødt, at sådan et skulle Stine da have. Lidt papir fra Fika, et magnolia stempel, venligst udlånt af Birthe, lidt mulberry blomster og et par spellbindere senere, var kortet til Stine klar. Skal lige huske at sige, at jeg fik 3 kæmpe kram da posten var blevet udleveret mandag og Stine havde fået sit kort ;o)Og sådan gik en super dejlig weekend på Odsherreds Efterskole. Tusinde tak til alle tøserne for det dejlige samvær, alle grinene og al inspirationen. Håber vi snart ses igen ;o)11 kommentarer:

 1. Sikke en masse lækre ting, du har lavet, men den kuffert er da bare for skøn ;o)

  Den header jeg har lagt ind har jeg været inde i Photo Shop og lave om til 1000 pixel i breden.
  Den jeg hentede ned var også til en 3 spaltet blog. Håber at det kunne hjælpe, ellers spørg endelig igen ;o)))

  SvarSlet
 2. Denne kofferten var bare helt herlig. Så mye "nyttig" oppi. Nå ble jeg veldig inspirert!!!! Den weekend hørtes flott ut.
  Takk for hyggelig hilsen i bloggen min. Motivet har jeg fått fra en scrappevenninne i Polen. Jeg synes selv det er ett av de vakreste barnebilder jeg har sett.
  Ha en flott aften.
  Klem

  SvarSlet
 3. Super flot Header du fik lavet ;o)))

  SvarSlet
 4. Vi ses snart igen :-) Tak for en skøn weekend. Din kuffert er bare så lækker og den bliver niecen glad for.

  SvarSlet
 5. lyder som en hyggelig weekend og sikke flotte ting du har lavet, en flot dekoreret kuffert og flot layout opsætning og sikke smukt kort, flot design og sød motiv

  SvarSlet
 6. Det var bare en SUPER weekend :o))
  Jeg går stadig og grubler over, om der ikke findes en i det ganske land, som jeg kan lave en studenterkuffert til - jeg er helt vild med din!!

  SvarSlet
 7. Hvor ser det bare hyggeligt ud! Det er så herligt med sådanne crops! Jeg skal selv snart i sommerhus en hel weekend med Den jyske scrapmafia og det plejer også være kanonhyggeligt! Super skøn kuffert du har lavet, herligt at se! Jeg har selv lavet 6 stykker på bestilling med de samme små kufferter fra Søstrene Grene i år. De er lidt mere solide end en hjemmelavet og så meget hurtigere!

  SvarSlet
 8. Hvor blev det dog et fint kort Lone :)

  SvarSlet
 9. Så gulligt av dig att skicka ett kort till henne. Nu kan hon inte klaga på att hon aldrig får post!!!
  Jag ser att du har varit på träff och du har varit väldigt flitig.
  Ibland kan man bli förvånad över hur mycket man hinner med att skapa under en träff.
  Önskar en fortsatt trevlig helg.
  Kram
  /Maria

  SvarSlet
 10. Ih. altså, hvor er det nogen lækkere ting du laver... hvor har du stemplet fra til studenter kufferten... Det da for skønt :-)

  Har også lavet et par kufferter til nogle konfirmander... det gjorde også lykke...

  God søndag aften
  knus jayne

  SvarSlet
 11. Det kort var da bestemt også et kram eller flere værd. SUPERSØDT. Og kufferten til studenten må da også være faldet i god jord. TAK for din søde kommentar hos OSH - altid dejligt at se nye navne på listen. =0)

  SvarSlet