søndag den 15. maj 2011

Distress Ink og distress puder

Jeg har i lang tid været på jagt efter, den for mig, ultimative måde, at opbevare mine distress ink og specielt puderne på. I starten lagde jeg hver distress pad med tilhørende pude ned i hver sin lille lynlåspose, men de gled rundt mellem hinanden og jeg synes der altid var et syndigt rod i min kasse. Så fandt jeg først på denne løsning. Lavede en farveprøve på hver farve og klistrede en på siden af distress ink'en og den anden i et tomt CD-cover. Der kunne være 6 farver pr. cover. Det så sådan ud:Lige da jeg havde lavet det, synes jeg det var vældig smart, og synes det egentlig stadig, men savnede dog det, at når jeg tager min distress ink så får jeg også fat på puden med det samme (som i posesystemet). Så jeg tænkte så det knagede og kom så frem til følgende løsning som jeg er rigtig glad for.


Bagpå hver distress pad, har jeg lavet et lille "bogomslag" af klar tynd acryl. Et stykke på 2½" x 5 1/4" som jeg scorede på scorboardet på 2½" og på 2 3/4 ". Foldede det, satte kraftigt dobb.klæbende tape i et kryds på bagsiden og limede den ind i hullet på bagsiden af min distress ink pad. Klistrede derpå et lille stykke velcro indeni og vupti, nu får jeg fat i både distress pad OG pude på samme tid, når jeg dykker ned i kassen. 


Det lille stykke velcro holder puden pænt på plads og "låget" holder puden beskyttet nede i kassen.


På denne måde sidder alle mine distress pads heller ikke "inde i hinanden" som de normalt gør når man pakker dem på denne måde. Det gjorde det lidt besværligt at få dem op af kassen før, men med puden på bagsiden, holder de nu den afstand fra hinanden der gør, at der er ultra nemt lige at hive dem op af kassen og putte dem tilbage igen.

Har set flere der har lavet nogle virkelig flotte bøger til deres puder og synes de er både dekorative og praktiske, men jeg er nok endnu mere praktisk anlagt og denne opbevaringsmetode passer lige til mit temperament ;o)

6 kommentarer:

 1. Smart förvaring verkligen!
  /Maria

  SvarSlet
 2. Lækkert - det glæder jeg mig til at se lidt mere på. Måske en ide der kan bruges for jeg har heller ikke fundet den rigtig måde for mig endnu.

  SvarSlet
 3. Det var sgisme da smart! :) Den ide tror jeg godt jeg kan bruge! :)

  SvarSlet
 4. Super, super god idé, Lone.
  Det kan være min mappe skal laves om ;o)

  SvarSlet
 5. Supersmart ide, fru Opfinder.....

  SvarSlet
 6. Hvor er det en fantastisk ide... Den må jeg da også få lavet.... Du skisme en super kreativ pige.... Love at følge din blog :-)

  SvarSlet