mandag den 3. januar 2011

Godt Nytår og Kobberbryllup

Lad mig først benytte lejligheden til at ønske jer alle et rigtig godt nytår. Er lige startet på arbejde i dag efter en god lang juleferie (god lang, men stadig alt for kort) ;o) Skylder lige at fortælle, at min kære mand blevet meget meget glad for sin lille gavebog (se forrige indlæg).

Nu er julekortene lagt på hylden for en tid, og aldrig så snart de er væk, før der dukker et kobberbryllup op. En af vores genboer har kobberbryllup i morgen, så jeg måtte lige gribe til papir og saks da jeg kom hjem (efter slet ikke at have rørt det i hele juleferien) uhørt, men sandt.

Lidt forskelligt farvet papir, kobberembossing, MS punches, TH dies + alfabet og en spellbinder, pyntet med lidt bånd og et par mulberry roser. Det var hvad det kunne blive til i dag. Skal lige i gang igen, synes jeg er lidt rusten efter ikke at have siddet ved scrapbordet i næsten 2 uger STORT SMIL.5 kommentarer:

 1. Meget smukt lavet. Knus fra Joan

  SvarSlet
 2. godt nytåer til dig også. Super lækker kort med mange skønne detaljer :0)

  SvarSlet
 3. Hvaaaaad - ikke scrappet i 2 uger - nej ved du nu hvad.... Det ligner dig slet ikke, så du må da nærmest have haft abstinenser,

  Nå men dejligt at du er igang igen og superlækkert kort du har lavet :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare et smukt kort - og total gennemført.

  SvarSlet