søndag den 30. januar 2011

Cherry on top awardTorsdag sendte Cecille mig en sms hvor hun skrev: Tjek Rikkes blog. Nu er jeg en af den slags mennesker der altid gør hvad jeg får besked på (næsten altid) og i dette tilfælde lystrede jeg prompte. Og spørg så lige om jeg blev glad, ja faktisk voksede jeg lige 5 cm. (heldigvis i højden), for Rikke syntes, at jeg fortjente en "Cherry on top award"


Tusinde tak til Rikke for awarden og den meget søde begrundelse som gjorde mig "Cherry"- rød i hovedet.

Men med denne award følger der selvfølgelig også en forpligtelse. Jeg skal fortælle 3 ting om mig selv og så skal jeg sende awarden videre til 3 andre som jeg synes fortjener den. Og hvad kan jeg så fortælle:

 1. Det er ingen hemmelighed at jeg er VILD med scrapbooking og altered art. Jeg benytter enhver lejlighed til at fortælle om denne hobbys fortræffeligheder, og hvert år når der starter nyt hold på den efterskole jeg arbejder på, starter jeg en klub hvor vi har scrap hveranden uge. På den måde håber jeg at få udbredt kendskabet til scrapbooking til så mange som overhovedet muligt. Jo flere vi er, desto større muligheder har de steder vi handler scrapudstyr i Danmark, for at overleve. Jeg har også sat min lille niece på 10 år igang og hun er vild med det.
 2. Til min sidste fødselsdag rundede jeg et skarpt hjørne. Begge mine drenge er nu flyttet hjemmefra og min store drøm er, at der med tiden må komme nogle børnebørn så jeg kan få lov til at scrappe babybilleder. Det vil blive Danmarks mest fotograferede børn da min mand så godt som sover med sit kamera om halsen og benytter enhver lejlighed til at fange nogle gode motiver/personer med linsen.
 3. Når jeg skal have en lille pause fra papiret så er der andre materialer der står og banker på for at blive til noget andet. Dem af jer der har fulgt min blog ved, at jeg er rigtig glad for at koge bolcher og jeg har henved 200 forskellige opskrifter. Derudover laver jeg smykker, har de sidste par år knyttet et utal af armbånd med forskellige perler og pynt. Så laver jeg victoriansk julepynt (beklæder styroporhjerter- og kugler m.m. med amerikansk patchworkstof og div. snore og bånd. Gennem årene er det blevet til utroligt mange forskellige former for syslerier, men den der har vundet størst indpas og totalt vundet mit hjerte, er altså scrapbookingen og pusleriet med papir.
Og hvem vil jeg så gerne tildele denne award? Her har jeg valgt at udpege 3 som er uudtømmelige kilder til inspiration og hvis blogs jeg følger med stor glæde. Samtidig er de ikke bange for at dele ud af deres erfaringer og har man spørgsmål til nogle af deres kreationer, kan man være sikker på at få hjælp.
 1. Charlotte (Ravn Design)
 2. Lina (Lina's Scraps)
 3. Pia (Piabau)
Håber de bliver glade for denne lille award. Rigtig god søndag til Dem og til alle jer andre ;o)

5 kommentarer:

 1. Jeg vokser de 5 cm. når jeg kan glæde en anden ;o)

  Glæder mig SÅ meget til at ses d.12 til Scrap´n´dream!

  SvarSlet
 2. Tillykke med den fine award. Den er fuldt fortjent.
  Virkelig sjovt at læse lidt mere personligt om dig - og du gør da noget for denne hobby. FLOT.

  SvarSlet
 3. Tillykke med den fine Award...

  SvarSlet
 4. tusind tak for awarden , den er jeg rigtig glad for men jeg er så dårlig til at give den videre, har så svært ved at udpege for jeg synes der er så mange der fortjener den og som er kreative og til stor inspiration.
  jeg har fundet manualen til kortet på Stampartic's blog. Du må have held og lykke og en god dag

  SvarSlet
 5. Hej Lone

  Tusind tak for awarden og de pæne ord, hvor er det sødt af dig. Jeg sætter virkelig pris på det, men har for længe siden bestemt, at jeg ikke vil deltage i blogawards. Der går alt for meget tid med dem, og den tid vil jeg hellere bruge på at lægge nogle søde kommentarer rundt omkring.
  Rigitg god søndag til dig.
  knus

  SvarSlet