onsdag den 8. december 2010

Orv hvor blev jeg glad

Til daglig arbejder jeg på kontoret på en efterskole og i denne uge er alle vores elever og de fleste lærere ude at rejse, så der er meget stille på skolen. Faktisk er der kun vores køkkenhold, pedellerne, forstanderen, forretningsføreren og så mig. Da min kollega på kontoret også er væk i denne uge, sidder jeg helt alene og nyder freden og roen mens jeg hører julemusik hele dagen.

I går formiddags banker det pludselig forsigtigt på døren og ind kommer vores kok og vores 2 køkkenassistenter. De står med et fint cellofanindpakket "juletræ" og smiler sødt. Jeg kigger undrende op og spørger så hvad det er der lige sker, da kokken træder frem, giver mig et stort knus og siger så, at de i køkkenet er blevet enige om, at de gerne ville kåre mig til Årets Kollega. Jo fordi de mener at jeg er den mest hjælpsomme kollega på skolen, og lige meget hvornår de spørger mig, så stiller jeg altid op og meget ofte endda før de overhovedet når at spørge. Og hvis der er nogen der er syge, så er jeg der også for dem. Det ville de gerne sige tak for, og derfor havde de købt dette fine "juletræ" til mig.

Orv, fik jeg lige min ungpigekulør igen og tårer i øjenkrogen. Jeg vidste slet ikke hvad jeg skulle sige. Men kram fik de allesammen, samt et lettere grådkvalt: tusinde tak. Er det ikke bare nogle fantastiske kolleger jeg har?


Og her er så min fine juletræs-dekoration.

3 kommentarer:

 1. Åh, hvor er det en fin ting. Bare det at de tænker på det - og så sådan et sødt træ.
  Nyd dine gode kollegaer, for det er de jo. Og hvis du ikke havde fortjent gaven, så havde de jo ikke behøvet at gøre det.

  Dejlgt at arbejde med sådan nogle mennesker.
  Tak for historien.

  SvarSlet
 2. Ved du hvad - jeg er fuldstændig enig - du er den bedste kollega man kan ønske sig - desværre skulle jeg prøve noget andet og kunne jeg vælge havde jeg taget dig med, men nu er jeg bare glad for at have verdens bedste veninde. Knus :-)

  SvarSlet
 3. Jo, det er dælme nogle helt fantastiske kolleger du har, men de har saftsusme også en helt fantastisk kollega i dig!!! Jeg vil da lige tilføje, at det ikke kun er på jobbet du er så vellidt <3

  SvarSlet