onsdag den 15. december 2010

Julegavebog

Mit 3. bidrag til Panduro Hobbys julekonkurrence, blev denne lille "julegavebog". Den skal min mand have som en lille extra ting juleaften. Den indeholder 12 "gavebeviser", 1 stk. pr. mdr. i 2011, til forkælelse eller oplevelser (og NEJ Charlotte H. der er INGEN frække kort i SMIL) men tak for idéen ;o)
Bogen er distresset med Vintage Photo og en smule Walnut Stain og derefter beklædt med en side af "Christmas Past Collection" fra G45. Og igen blev der brug for de vidunderlige iskrystaller fra MS. De blev embosset med Winter Wonderland og guld, og så er der spredt lidt glimmer og lidt diamond dust hist og pist.
Nu håber jeg blot, at han ikke kigger på min blog inden juleaften, men i så fald ..... værs'go min skat. Du får den indpakket den 24. ;o)Desværre er lysforholdene ikke just optimale kl. 22:30 om aftenen, så billederne er lidt uklare og ikke så gode i farverne. Fx. er kristtjørn-bladene inde i bogen rigtig flot grønne i virkeligheden og ikke som her nærmest blå. Men da jeg skulle nå at lægge det hele ind inden fristen udløber til middag i morgen, så bliver det desværre ikke bedre ;o)

5 kommentarer:

 1. Hvor er det dog en fin gave til din mand. Jeg håber han bliver glad og overrasket.
  Og sikke en lækker indpakning. Virkelig smuk.

  Hav en dejlig dag.

  SvarSlet
 2. Super gave - den idé tyve-stjæler jeg lige ved højlys dag, jeg ;o))

  Har du et navn på den store MS iskrystal - den må jeg da bare eje :o))

  SvarSlet
 3. Hold da op hvor er den skøn og kender jeg din mand ret så bliver han rigtig glad også selvom du altid er sød ved ham :-)

  SvarSlet
 4. Den julegave bog er simpelhend bare så flot. og jeg synes det er en genial ide.
  Tusind tak fordi du deltager hos Panduro Hobbys Scrapbooking blog i denne uge.
  Dorte aka dot-scrap

  SvarSlet
 5. wow så flot og god ide , den kan han da kun blive vildt glad for

  SvarSlet