lørdag den 11. december 2010

En lille pause i al juleriet

I tirsdags kom et par af vores genboer og spurgte om jeg kunne nå at lave et kort til et kobberbryllup i dag. Det mente jeg nu nok jeg kunne og så måtte jeg lige have alt julepapiret væk og finde lidt der passede til kortet. Valget faldt på dette tag-kort. Fandt noget brunt præget karton, lidt kobberkarton og så lidt romantique fra Graphic 45. Hjertet en en Sizzix big die og de to små frimærker i hjørnet, er bagsiden af det mønstrede papir. Alle kanter er distresset med Vintage Photo. Et par af roserne fik lidt kobber stickles og lidt extra kobber glimmer. MS punch around the page, spellbinder scallop og lidt blonde og voila. Når jeg laver den slags kort, kan jeg godt lide at lave en kuvert der passer til og det gjorde jeg så også i dette tilfælde. Nu håber jeg blot, at dagens kobberbrudepar synes om kortet.


7 kommentarer:

 1. Er ret sikker på at kobberbrudeparret synes godt om kortet, for det er da fantastisk flot :)

  SvarSlet
 2. Du er altså bare så god til at lave sådan nogle kort - er helt misundelig :-) men måske får jeg også sådan et kort en dag.....

  SvarSlet
 3. wow hvor er det bare et super flot kort. Det kan da kun bliver godt modtaget :0)

  SvarSlet
 4. Gid jeg også bare kunne sige voila, og så sad jeg med det smukkeste "Lone-kort" :o)))

  SvarSlet
 5. det er et super flot kort med rigtig mange fede detaljer og farver

  SvarSlet
 6. Such a beautiful creation!
  hugs
  kim x

  SvarSlet
 7. Dejligt at se noget andet end jul og hvor er det bare et flot kort du har lavet! Jeg har også lige haft nogle projekter, som ikke har noget med jul at gøre og det er nu helt rart, selvom juleting også er dejlige! :)

  SvarSlet