søndag den 4. maj 2014

Lidt nyt

I weekenden havde jeg besøg af to tidligere elever fra efterskolen, som jeg stadig har kontakt med. De ville så gerne komme en hel weekend og scrappe og så skulle jeg hjælpe dem med at lave et par konfirmationskort. Da vi selv skal til konfirmation næste lørdag, så måtte jeg også hellere selv komme lidt i omdrejninger. Jeg synes det er så svært når det er til en dreng, men jeg fik den idé, at lave et pop-up-box-card. Havde forestillet mig noget med nogle tandhjul osv men pludselig kom jeg i tanke om et Die-namic sæt med filmtema jeg havde, og så blev temaet film. Konfirmanden har selvfølgelig hovedrollen.

Kortet kom til at se således ud:


Så maskulint som det næsten kan være. Foldet og klart til at komme i en kuvert.


Der er reserveret plads ved siden af popcornene, til en clips der skal holde på den kontante gave.

Til scrap-a-mania gik jeg desværre totalt i baglås med det planlagte projekt (den historie kommer senere) men heldigvis var der en forhandler der havde en model af et chokoladekort liggende som jeg faldt pladask for. Så hen og have fat i noget brunt karton med det samme og så lige kreere lidt "søde" kort.


Den "bid" der er taget af to af kortene, er lavet ved hjælp af en Bigz Die "Scallop circle" fra Sizzix, EFTER at kortet var helt færdigt. Den kan nemlig gå gennem alle lagene på en gang.

Og så er det efterhånden blevet forår og haven kalder, så det er ikke det helt store der bliver fremstillet i scrapværelset. Har dog lige fået en bestilling på et "Tak for bryllupsinvitationen" kort og bryllupskortet til samme bryllup, så lidt skal der laves i den nærmeste fremtid ;o)

Rigtig godt forår til jer alle ;o)


3 kommentarer:

  1. Som altid super flotte kreationer fra din hånd.

    SvarSlet
  2. Det folde-ud-kort er rigtig spændende. Jeg har ikke selv prøvet den model, men det bør prøves. Dine chokoladekort kan jeg også vældig godt lide.

    SvarSlet
  3. Smukke ting du har fået lavet ,,

    SvarSlet