tirsdag den 23. april 2013

Årets første SAM

Sikke en weekend. Først skulle jeg kun have været på SAM om søndagen da jeg skulle på arbejde lørdag, så gav min chef mig lov til at holde fri, så lørdag morgen stod jeg som en af de 10 første i køen i Roskilde og ventede i åndeløs spænding på at komme ind og finde min plads. Som altid en super hyggelig weekend med "tøzerne".

Det blev ikke til så meget, men fik lavet 4 kort og snakket en masse. Det ene kort var endnu et højt folddekort med tags, men det vil jeg forskåne jer for endnu et billede af ;o) Første kort er en genganger  som jeg bare ikke kan stå for, denne gang i lyserød.Den bedårende bamse er en Cottagekutz die og teksten på forsiden lavet med et af de små minialfabeter fra Joy Craft. Stemplet indeni er det stempel vi alle fik i gave fra Scrapper.dkHobbyboden havde nogle skønne embossingfoldere på tilbud og jeg købte denne som både kan ligne bikubeceller og hønsetråd. Her valgte jeg bikuben, embossede et stykke gult karton og sværtede ophøjningerne med lidt Vintage Photo. De små bier en en Cheery Lynn die og Bee Mine er stanset ud med Sizzix alfabetet Bee's KneesDiana fik vist mig et behov for nogle nye Cottagekutz dies, som jeg slet ikke vidste at jeg havde ;o) Lånte to dies fra baderumsserien og lavede dette tøsekort. Papiret er fra den nye Maja Vintage serie. Al "fajancen" blev stanset ud i en glat elfenbenshivd karton og sværtet ganske svagt med Pumice Stone for skygger. Løvefødder på badekarret og alle armaturer blev stanset ud i skinnende guldkarton. Disse to dies er allerede bestilt hos Papirhimlen og jeg glæder mig til at få dem hjem. Tak for lånet søde Diana ;o)

I vores lille klub "NASA" (Non Anonymous Scrap Aholics) har vi vores egen lille vandrepokal, som skifter hænder efter hver SAM og Scrap'n Dream. Når man "vinder" pokalen, skal man tilføje et nyt element mens man har den, og videregive den til et nyt medlem af klubben ved næste samling. Denne gang gik den til Janni som her får den overrakt af Mona, for sin ufattelige flid på denne SAM. Det er utroligt hvad Janni når at lave på sådan en weekend ;o) Vi glæder os til at se hendes bidrag på pokalen ved næste samling. 
Et stort TILLYKKE til Janni.


Love2Scrap havde sat deres eget lille "fjernsyn" op i foye'en og selvfølgelig måtte vi da have taget endnu et gruppebillede. Hmmm synes de andre ser BRANDGODT ud, men mit første udbrud da jeg så billedet var: S...!!!!!! Jeg ligner sgu da Flemming Krøll på det her billede LOL
Døm selv, men vær blid i din evt. kommentar, jeg er jo sådan en følsom sjæl LMAO


Tusinde tak til NASA og til min dejlige veninde Rikke for en super hyggelig weekend.
Glæder mig allerede til næste gang!

2 kommentarer:

  1. Igen nogle super søde og elegante kort du har fået lavet... og ja der er altid nogen der nok skal sørge for man får udvidet sit behov... hi hi... og ja nu du siger det... hvem har inviteret Flemming Krøll.... fnis... ej super godt billeder og dejligt du fik fri så du kunne få scrappet lidt... Knus

    SvarSlet
  2. Aih, hvor var du heldig at få ekstra fri, så du kunne komme på SAM og snakke og shoppe. Undskyld, scrappe.....
    Dine kort er altså utroligt flotte, gennemførte og smukke. Bamsen er da utroligt sød.
    Kan lige nøjagtig se hvad du mener med Flemming Krøll. Men han er jo (også) en smuk mand.....hihi. Skønt billede I fik ud af det.

    SvarSlet