torsdag den 6. december 2012

Så kom de endelig ................

For alle som laver mange kort, har det altid været et stort problem at finde tekststempler med små citater o.lign. på DANSK. Det ville vi i Papirhimlen gerne gøre noget ved, og derfor har vi nu designet en hel masse små clear stamps med små citater o.lign. til enhver anledning. De første 5 er nu i handlen og koster 25,00 kr. stk. Efter jul kommer den næste portion, og sådan vil der i 2013 løbende blive frigivet nye små stempler, som forhåbentlig vil være til stor gavn og glæde for jer alle.

Her kan du se de første 5:

Har du en god ide til en tekst, har du et favoritcitat eller et lille godt ordsprog, så skriv til mig så ser jeg på det. Alle ideer er meget velkomne.

6 kommentarer:

 1. De er rigtig fine disse tekster. Jeg samler selv på tekster, så hvis du sender din mailadresse, kan jeg sende det jeg har.

  SvarSlet
  Svar
  1. MEGET gerne. Du kan sende dem til:
   l.krieger@waoomail.dk
   Tusinde tak ;-)

   Slet
 2. Nå, Lone så er du glad og det kan vi andre
  scrappere også være!
  Har bestilt og glæder mig til de lander i
  min postkasse ;O)
  Knus til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Lisa. Ja jeg er da lidt stolt, synes det er vildt fedt at der endelig sker noget på stempelfronten på dansk. Skal designe flere i det nye år og har lovet også at designe nye julestempler til julen 2013. Glæder mig virkelig til at se hvordan de vil blive modtaget hos alle scrapperne

   Slet
 3. De er rigtig fine og stempler med danske tekster er der jo stor efterspørgsel på. Et lille råd, hvis du vil undgå at de bliver kopieret og printet ud, så skal du tage og sætte et vandmærke hen over billederne i et fotoprogram, inden du lægger dem ud. :)
  Rigtig god adventssøndag:)

  SvarSlet
 4. Tak Charlotte, tænkte jeg ikke lige på. Je gør det i eftermiddag ;o)

  SvarSlet