mandag den 31. december 2012

Godt nytår

2012 går på hæld. Om mindre end 11 timer byder vi 2013 velkommen. I år har vi sagt goddag til nye venner, farvel til nogle gamle venner, haft medgang og modgang præcis som altid. 2012 har også på mange måder været et spændende år. Vores to drenge flyttede sammen i deres eget lille brødrekollektiv for på den måde at hjælpe hinanden gennem uddannelsestiden med den økonomi det nu medfører. Det går super godt og de hygger sig, hvilket gør at vi andre kan ånde lettet op ved at vide, at de nok skal klare sig. Arbejdsmæssigt skal vi heller ikke klage. Vi er blandt de heldige der stadig har fast job, noget mange ville ønske sig desværre uden at kunne få det. Helbreddet har vi da også endnu, selvom hvert år kommer snigende og sætter sine spor. Vi må bare lære at indse, at vi ikke er 20 længere og at der vil komme flere og flere begrænsninger. Det er ikke nemt, men ....... ;-)

2012 blev også året, hvor Papirhimlen slog dørene op. 100% luksus med en skøn scrapbutik i mit eget  lokalområde og Christina har fået en flyvende start, takket være nogle gode og trofaste kunder. 3 1/2 måned blev det til i 2012 og nu glæder vi os bare helt fantastisk til at se, hvad 2013 vil bringe. Foruden kurser bliver det første event Åbent Hus søndag den 13. Januar. Vi håber selvfølgelig at se rigtig mange af jer i butikken. Så prøver vi noget helt nyt. Lørdag den 2. marts holder vi "Himmelscrap". 12 timers scrap med konkurrencer, make and takes, inspiration og ren råhygge. Køb din billet på www.papirhimlen.dk

Butikken har taget meget af min tid, så derfor har der været ultra stille på min blog de sidste måneder i forhold til tidligere. I det nye år vil jeg helt klart bestræbe mig på, at få blogget meget mere og igen følge mere med på jeres blogs. Det er jo altid spændende at se hvad I andre laver og få inspiration.
Til slut vil jeg gerne ønske jer alle et super GODT NYTÅR. Håber at inspirationen og kreativiteten vil fylde jer alle så det bliver et helt fantastisk scrapår.

GODT NYTÅR!!!

3 kommentarer:

 1. Hej Lone.
  Dejlig med et livstegn fra dig.
  Ja, jeg er en af dem der håber at du får blogget mere i 2013 da du altid finder på fantastiske ting!!!!!
  Rigtig godt nytår til dig og din familie ;O)

  SvarSlet
 2. Rigtig godt nytår til dig også. Jeg glæder mig til at deltage i "Himmelscrap". Vil se om det også kan lade sig gøre til åbent hus i januar.

  SvarSlet
 3. Hej Lone
  Lidt forsinket - :-) godt nytår. Håber på mange hyggelige time sammen i '13. KH Caia

  SvarSlet