onsdag den 10. november 2010

Udfordringer fra SAM

Som nævnt i forrige indlæg, deltog jeg for første gang i et par udfordringer på SAM. Det ene var et LO uden skitse. Vi fik simpelthen en pose med 2 stk. papir, et lille ark med røde bogstaver, en blomst og et mini stempel. ALT i posen skulle bruges og så måtte vi selv bestemme om vi ville tilsætte flere ting og hvordan LO'et skulle se ud. Kort sagt, en rigtig sjov udfordring. De to ark 30 x 30 papir vi fik, var et stykke helt hvidt og så et stykke der var blåt med hvide skyer på den ene side og blå med smalle hvide striber på den anden side. Jeg tror jeg var en af de eneste der valgte siden med striberne. Stort set alle de andre valgte siden med skyerne. Lidt morsomt. Og jeg skal love for at der var forskelige LO's. Dette blev så mit færdige bud. Havde til alt held et dejligt billede af min "lille" niece fra dengang. Nu har hun både kørekort og stemmeret, så det er et par år siden ;o)


Som det ses, valgte jeg at sætte et stykke rødt karton bagved, holde mig til den blå side som baggrund og bruge den hvide til "pynt" sammen med den røde. Vi fik jo nogle røde bogstaver som skulle bruges, så det var med at finde på lidt mere rødt. Det bliv til lidt swirls fra en Tim Holtz die og en overskrift fra et af mine mange sizzix alfabeter. De hvide blonder er min højt skattede MS punch. Så det var mit bud. Desværre vandt jeg ikke. Det blev afgjort ved tilfældig lodtrækning, således at ALLE der havde lyst til at deltage turde være med, også nybegynderne, hvilket var fint.

Anden udfordring var en kort skitse til Operation Skriv Hjem, Desværre havde jeg lige misforstået noget og lavet et julekort (vel vidende at de jo skulle sendes senest 28. oktober da jeg afleverede 8 stk. dagen før) og først da jeg var færdig med kortet gik det op for mig. Det var til alt held lørdag, så søndag lavede jeg et nyt kort magen til, denne gang blot med Valentines Day istedet for en julehilsen. Men hvad så, så røg julekortet bare i cancerkort kassen i stedet for, og så gør det jo gavn trods alt ;o)

Dette blev resultatet af mit kort til udfordringen. Vinderne af denne udfordring kan ses på Charlies blog. Der kom rigtig mange fine kort, så der er nogle soldater der bliver virkelig glade.

Beklager billedkvaliteten, men tog dem med min mobil under dårlige lysforhold.Jeg lavede også en fin kuvert med et rødt stempel, men den fik jeg desværre ikke taget billede af.


4 kommentarer:

 1. så sjovt at se de forskellige layout trods i havde fået udleveret samme papir, en flot løsning og kortet blev også super flot

  SvarSlet
 2. Ja det var sjovt at se alle de forskellige, men skulle jeg have stemt havde jeg selvfølgelig stemme på dit flotte bidrag.

  Meget romantisk kort du har lavet og tænk på hende der modtager der fra hendes soldat ude i verden. Hun bliver så glad :-)

  SvarSlet
 3. super LO... og mega sødt kort :-)

  Kh Jayne

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare nogen super skønne projekter - synes du løste lo udfordringen rigtigt rigtigt flot.

  SvarSlet