onsdag den 13. oktober 2010

Z-fold envelope mini-album

På Scrap'n Dream viste Diana en side hun havde lavet til et Z-fold envelope mini album og jeg faldt pladask for idéen. Samtidig havde jeg bestemt mig for at lave et mini album til min mor i anledning af hendes 75 års fødselsdag, og som kommer Diana lige og viser denne super idé frem. Jeg ville gerne lave en "billedbog" til min mor, med billeder, små citater og historier fra et langt liv krydret med nogle velvalgte ordsprog. Det kom der dette ud af. Jeg har hovedsaligt brugt papir fra Basic Greys "Capella" men også lidt Graphic45 og lidt Websters. Alt er distresset med TH's Vintage Photo, som er min absolutte favorit distress ink. Der er ting printet fra nettet, lidt bling, nogle punches og hvad jeg ellers kunne finde der kunne hjælpe med at fortælle historierne. Et lidt broget album, men lykke - det gjorde det.Og så fik jeg også brug for min Zutter Bind-it-all igen. Den maskine er genial.

6 kommentarer:

 1. wow så flot album fyldt med lækre detaljer. jeg er også rigtig glad for min Bind-it all maskine, den har så mange muligheder

  SvarSlet
 2. very beautiful album with a great vintage look.
  every page is gorgeous and a jewell to have such a book

  SvarSlet
 3. Hold da op det er godt nok et flot album... det kan din mor da ikke andet end blive super glad for... Knuzz

  SvarSlet
 4. Wow sikke et lækkert album, så mange skønne detaljer. jeg er vild med det og det kan jeg også godt forstå at din mor blev! Super super flot!

  SvarSlet
 5. Hvor er det smukt, Lone!!! Helt fantastisk - jeg får helt lyst til at lave ét til. Knus.

  SvarSlet
 6. Tusind tak for det søde og flotte album skattepige. Jeg var aldeles overvældet over din kreativitet. Er der mon noget du ikke kan ?
  Knus
  Mor

  SvarSlet