onsdag den 19. november 2014

Og alle gode gange 3

Ja ja de der pop-up box cards gik pludselig hen og blev utroligt populære. Den kollega som bestilte det blå i forrige indlæg, kom så lige og bestilte endnu et dåbskort, men denne gang til en lille pige. Så I får lige sidste skud på stammen af pop-up dåbskort. Papiret er den nye baby serie fra Fab Scraps som jeg fandt hos Egon i Hobby og Mini i Bregninge. Har allerede sikret mig nogle flere ark i både lyserød og lyseblå ;o) Projektet blev til på weekendens Scrap-a-mania i Roskilde.Endnu en gang har jeg brugt den super skønne bamse fra Cottage Cutz samt fyldt boxen med tøj fra dies'ene med babytøj på tøjsnore også fra Cottage Cutz. Også den lyserøde bort i forgrunden er en die fra Cottage Cutz.
Og så manglede jeg noget til at sætte på "flapperne". Til alt held, sad vi bænket lige ud for Scrappers butik og ud af øjenkrogen havde jeg godt set, at de havde en hel del dies hængende fra............. surprise .......... Cottage Cutz. Måtte bare eje elefanten, giraffen og løven. 
De er da bare ikke til at stå for, vel?
Taggen i lommen på bagsiden, fik en lille bamsecharm i sløjfen.


Det eneste projekt jeg blev færdig med på SAM, da meget af tiden blev brugt på at shoppe, snakke og hygge. Det blev dog også til flere påbegyndte julekortsprojekter, men de kommer på om nogle dage. Da jeg kom hjem fra SAM satte jeg mig fluks til spisebordet og fortsatte i 4 timer og for at det ikke skulle være løgn, så kørte jeg i Hobby og Mini mandag og scrappede i 5 timer. Jeps, jeg ved det, jeg er lidt småskør, meget rar, men småskør ;o)

2 kommentarer:

  1. Hvor er det bare flot. Jeg har endnu ikke prøvet at lave et pop-up kort, men det skal da prøves.

    SvarSlet