lørdag den 21. september 2013

Ferie layouts

Jo da, jeg lever skam endnu ;o)

Hvad er det folk elsker allermest ............. ? Andre folks feriebilleder LOL. I år gik sommerens ferie til USA med manden og begge drenge. Den bedste ferie i årtier. Alene det at have drengene med på ferie for første gang i 5 år, det var fantastisk. Jeg har en veninde der bor i Nebraska og hende skulle vi besøge, dvs. vi ankom hos hende en torsdag, blev der til mandag hvor vi havde lejet en skøøøøøøøøøøøøøn bil og så tog vi på 11 dages roadtrip tværs over Nebraska, gennem Wyoming til Rocky Mountains og Yellowstone National Park hvor vi kørte rundt i 2 dage. Derefter tværs over Wyoming til South Dakota, tværs over South Dakota og ned til Nebraska.

Foreløbig er det blevet til 4 LO's som blev lavet på Scrap'n Dream og der kommer helt sikkert flere. Hver gang jeg laver et LO er det en tur ned ad Memory Lane og de minder kan jeg leve højt på længe ;o)


Første LO er fra Yellowstone National Park. Selv efter to hele dage havde vi kun set en brøkdel af denne fantastiske park. Vejviserskiltet er en af mange stickers jeg købte i USA. Kommer man ind i en scrapbutik er ca. 1/3 af butikken tilegnet stickers. Det er bare noget amerikanerne er vilde med.


Vores første ud af to rodeos og med garanti ikke de sidste. Vi var totalt "høje" af begejstring da vi gik derfra. Papiret er en cowboy serie købt i Sioux City, med masser af forskelligt amerikansk inspirerede motiver og STICKERS ;o)


Første dag på vores roadtrip og et billede af en spritny Nissan Pathfinder. Man hvor ville jeg gerne have haft den bil med hjem (især efter jeg så på nettet da vi kom hjem, at den herhjemme kan erhverves for den nette sum af 563.000,00 kr) LOL og så lige lidt flere STICKERS


Mammoth Hot Springs var helt fantastisk. En del af Yellowstone og absolut et besøg værd. Var glad for at mit kamera kan tage panoramabilleder, for området var så stort at man ikke kunne fotografere det hele med et almindeligt billede.

5 kommentarer:

 1. Super lækre LO'er du fik lavet på S'n'D... og ja man mindes jo altid når man sidder med billeder... det er bare så dejligt... Knus

  SvarSlet
 2. De ser bare rigtige flotte ud - ja minder er gode at have. Skulle du have skabelonen til dit foldekort, er jeg stadig meget interesseret i at "arve" den. Fortsat god søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha sikke en dårlig samvittighed jeg får nu ;o) Hvad er det for et folde kort du mener og hvor kan jeg sende en tut til dig?

   Slet
 3. Hvor er det godt ,dejligt at se I havde en god tur .
  Knuser Bodil

  SvarSlet
 4. SÅ flotte layouts, men skønne feriebilleder - jeg bliver grøn af misundelse, jeg vil også til USA ;)))

  SvarSlet