lørdag den 6. oktober 2012

Kinesisk gaveæske

Uha der er alt for stille på min blog for tiden, det må jeg vist hellere se at få gjort noget ved. I dag er det min mors fødselsdag. Hun fylder 77 og ønsker sig aldrig noget, mangler ikke noget, så hvad blev det til igen igen? Det sædvanlige gavekort til hendes absolutte favoritbutik - Matas. Dem kan hun til gengæld også bruge uanede mængder af, så hellere det end nips, tøj eller husgeråd hvis eneste formål ville blive, at fylde op på hylder og i skabe.

Indpakningen som Matas ellers klarer så fint, blev dog erstattet af mit forsøg på en kinesisk "lakæske". Det nye papir "Bird Song" fra Graphic 45 er ellers hvad jeg ville klassificere som "kælepapir" (læs: papir man ikke nænner at bruge) SMIL, men i dette tilfælde var det et must. Jeg prøvede at gøre den enkel og lade papiret tale for sig selv, men da jeg alligevel synes der manglede lidt, fandt jeg nogle vifter på nettet som jeg printede ud, skar ud og limede på siderne. Hmmm den blev ikke helt som jeg havde forestillet mig, men alligevel brugbar. Og mor!! - hun blev rigtig glad for den ;o)


Gavekortet og de fine små extra gaver man altid får med fra Matas, kunne lige ligge i den midterste skuffe og de to andre, ja dem fyldte jeg op med After Eight chokolade ;o)
4 kommentarer:

  1. STORT tillykke med din mor og du må da hilse hende... og hold op den æske er da blevet noget så flot... og hvem ville ikke blive glad for sådan en æske med gavekort til Matas og chokolade.. hi hi... Knus

    SvarSlet
  2. Hvor er den æske bare flot og sikke noget smukt papir. Ja - hvem ville ikke værer blevet glad for at få sådan en gave.

    SvarSlet
  3. kanon lækker æske og det papir er jeg også vild med

    SvarSlet