mandag den 2. august 2010

Ferie LO's

1. dag på jobbet, ferien er slut, og nu er der blot minderne og billederne tilbage. Og hurra for de sidste, for så skal der scrappes :o)

Første dobb. LO er godtnok fra ferien til Mallorca sidste år, men er selv rigtig glad for det. Både papiret med sand og papiret med sten, er fra Karen Marie Klip og så er der bare leget lidt med formerne og stenene. Valgte netop dette papir, da denne strand var omgivet af høje klipper og selve stranden var sten på størrelse med dem på papiret, så det var lidt svært at få de "sandkorn" op mellem tæerne ;o) Skriften på midten er Sizzix "Zingo Wingo" alfabet og sandslottet er ligeledes fra Sizzix.


Andet dobb. LO er fra ferien i Alanya denne sommer. En afbudsrejse, hvor vi købte billetterne tirsdag aften kl. 21:15 og fløj onsdag formiddag kl. 10:15. 1.999,00 kr. pr. billet i højsæsonen, men så skal man heller ikke forvente The Ritz, og tro mig, det var det heller ikke. Men vi skulle kun sove der og ferien endte med at blive rigtig skøn og vi fik slappet af. Papiret er fra Basic Grey, overskriften er Sizzix "Big Boyz" og "Hayseed" alfabet og solen er snuppet fra nettet. Hot hot hot er skrevet med gul og rød stickles. Og tro mig - der var HOT!


Tredie dobb. LO er også fra ferien i år. En dagstur til Manavgat og bl.a. til denne fantastiske moske. Valgte ren Bazzill i blå og hvid, lidt rødt bånd, da de gennemgående farver i Moskeen var hvid, blå og rød. Men hvordan "pynter" man sådan et LO når man nu ikke synes at div. blomster egner sig til det? Jo man går på nettet og finde Allahs navn på arabisk og forskellige citater (søjler) fra koranen som man printer ud og placerer imellem sine billeder.

3 kommentarer:

 1. Rigtige gode ferie minde LO... de er bare flotte... Knuzz

  SvarSlet
 2. Hold da op hvor er du flittig! Velkommen hjem fra ferie og tusind tak for din søde kommentar!
  knus

  SvarSlet
 3. super flotte sider du har fået lavet

  SvarSlet