søndag den 11. juli 2010

Flere squash-card's trods sommervarmen

Ja trods sommervarmen, eller måske netop på grund af den, har jeg fået lavet nogle flere af de små vidunderlige squash-cards. De er både sjove, nemme og hurtige at lave og da det har været for hedt at opholde sig udendørs, på nær de gange vi er kørt til stranden (5 min. kørsel fra hvor vi bor) for at blive kølet ned, ja så har jeg nydt at sidde og slappe 100% totalt af de første par dage af min ferie. Det er der kommet disse kort ud af.


Baby kort til dreng. Papiret er fra Vivi Gade, lammet og bjørnen er dies fra Sizzix som er farvelagt med Copic. Alle de ensfarvede baggrunde på alle kort, er bazzill karton.


Baby kort til pige. Igen papir fra Vivi Gade.


Papir, Vintage Drama, La Bohéme fra Panduro. Tekstfeltet er punchet med MS around the page, pynt en retroblomst og en roset med brad fra Reprint.


Til dette mere romantiske kort, har jeg brugt papir fra Graphic 45, stemplet med Tim Holtz, og pyntet med lidt Taiwan bling bling og en Basic Grey brad.


Så kom noget af mit udsalgsindkøbte Websters Garden papir igen på banen. Igen er skrivefeltet punchet med MS around the paige. Et par røde halvperler og lidt rød stickles og så var det færdigt.


Sidste kort i denne omgang, er igen lavet med papir fra Vivi Gade. Så har jeg igen brugt mine u-undværlige retroblomster, sværtet med lidt Vintage Photo distress ink, fundet nogle gamle knapper og stemplet med dato stemplet fra Inkido.

Hvis du ikke har prøvet at lave disse kort, så prøv det. De er altså helt fantastiske at sidde og nørkle med, og så er det en god idé til, hvordan man kan få brugt en masse af sine papirrester.

Fortsat rigtig god sommer til jer alle ;o)


3 kommentarer:

 1. Hvor er det bare nogle vildt søde kort, dem skal jeg da vist også kikke lidt nærmere på når jeg får en ledig stund.
  Fortsat go ferie :)

  SvarSlet
 2. Aj hvor er de flotte - endnu noget du skal have vist mig næste gang vi ses. Må jo så se om jeg har tålmodigheden til det :-)

  Flotte valg af papirer og pynt og det ser ud til at være en god måde at få brugt rester af papir på.

  SvarSlet
 3. meget flotte kort og super farver... kunne man få modellen måske... Knuzz

  SvarSlet